Juu, ei se korona meinaa sitten mennä ohi, ei millään, siis maailmalta ei meillä itellä henkilökohtasisesti sitä ole, mutta täällä tietty missä asumme on nyt eilisen jälkeen jälleen uusi tapaus, asutaan sen verran pienessä kaupungoissa onneksi että ei ihan älyttömästi ole tänne koronaa tullut.

Nyt on 16 tapausta tälle vuodelle...

Aina se silti mietityttää että mites sitten töihin menemiset ja kauppahommat jne...

Kuulumme pirkanmaahan joten nyt on uusimpia suosituksia tulossa jälleen tiedotukseen sunnuntaina...

Joten katsellaan jatketaanko edelleen töitä, piti olla joulukuussa kinkkubingoo, pikkujouluja jne...

Tosin mietimme jo sitäkin, että pitääkö meillä mennä sitten pitämään pikkujoulut jonnekkin nuotion äärelle metsään eväitten kera, samaa ohjelmaa sinnekkin voi järjestää vaikka ulkona olisikin.

Tarkoitus oli nimittäin pikkujouluissa pitää tietokipailut ja sitten joululevyraati ja koska on nykyään noi älypuhelimet jne niin voi niitä biisejä soittaa siellä metässäkin.

Mielelläni kotona olen kuitenkin, joten ei haittaa, jos ei töihin pääse :D

Ainoo että sitten putoo taas jonkinverran tulot...

Nuorimmainen yrittää saada aloitettua mainostenjakoa, mutta ei ole hänelle tullut vielä vastausta koko asiasta, laittoi hakemuksen viime keskiviikkona.

Saa nähdä tuleeko vastausta ollenkaan.

Pientä jakopiiriähän poika toivoi, koska kulku pitäisi olla suurimmaksi osaksi jalan tai pyörällä...

Mutta saisi siitä kuitenkin vähän lisää rahaa, poika on nyt 14v joten siksi ajattelimme että voisi hakea mainostejako hommaa, jos siihen nykyään edelleen sen ikäisiä otetaan.

Tuommoisia tietoja ainakin netin kautta löytyy että, jos täyttää sinä vuonna 14v kun hommaan hakee niin voi päästä mainostenjako työhön...

Meillähän on omasta porukasta nyt kotoa muuttanu omilleen jo kaksi vanhinta lasta, toinen asuu täällä edelleen poikansa kanssa ja toinen muutti heinäkuussa Nurmijärvelle.

Ja sitten nämä kaksi kotona asujaa ovat nyt 18v ja 14v, eli ei enää kovin pieniä nämä omat muksut ole...

Äitenikin on nyt välillä tuntunut olevan "hukassa" kun nuorin siskoni muutti kotoa viime kuussa, hänellä kun on viimeiset 37v asunut aina joku lapsista kotona... niin onhan se varmasti outoa jäädä sitten yht'äkkiä yksin.

Omaan muuhun oloon liittyen olen itsekkin menossa tässä jossain vaiheessa tutkimuksiin sisätautipolille ja sitten ravitsemusterapeutille koskien lihavuusleikkausta, jota minulle nyt ollaan suunnittelemassa, kun sain napatyrän kesällä ja sitä ei mielellään leikata enne lihavuusleikkausta, koska paikan pysyminen on epävarmaa vatsan peitteiden ja painoni takia.

Toinen syy miksi minulle kyseistä leikkausta suunnitellaan on siis tietty ylipaino, mutta siis se että voin laihduttaa syömisellä ja normi liikunnalla 10-20kg mutta sitten tulee aina jokin uusi terveydellinen este, etten voi liikkua normaalisti pitkään aikaan ja yllärihän sitten että paino nouseekin ennen parantumisia takaisin ja koska en edes syö mitenkään kovin epäterveellisesti, niin siihen asiaan olisi leikkauksesta todella paljon lääkärin mielestä apua.

Mutta nyt pojan kanssa touhuamaan kun halusi pelata pelejä kanssani, joten hyvää illanjatkoa lukijoille :)