Juu mahataudit alkaa olla voitettu juttu... Kaikki muut sen  sitten sairasti paitti mies.

Ainakin nuorimmat muksut (3 nuorinta) ihan oksensikin mut vanhin neiti ei enkä minäkään, mutta vanhin neiti on mahaansa valitellu, jo useamman päivän.

Itse en oksentanu mut ei se kaukanakaan ollu, muuten oli maha kyllä ihan sekaisin.

Nyt alkaa olla joululahjat hyvällä mallilla, kaikki oman sukuni lahjat olen hommannut sekä lapsilleni ja sitten jopa anopille on jo lahja hommattu, enään puuttuu vain 2 omien lasten lahjaa ja sitten miehen lahja ja miehen isän ja siskojen sekä sen siskon pojan ja siskon lasten lahjat, eli että edelleen on hommattavaa, mutta reippaasti ylipuolet on jo haalittu kasaan.

Siskon lapille ostin viimeisimmät lahjat eilen, hänellä on 3 tyttöä ja poika.

Vanhin neiti onkin minun rakas kummityttö,hänelle ostin petshop pipon, hanskat, ja sukat sekä 2 kaulakorua ja sormukset, sekä itsekutomani kaulahuivin, tyttö kun on 5v niin ainakin oma neiti tykkäsi tuollaisita silloin kun oli 5v.

Muutenkin kummityttöni tykkäsi kovasti petshop hahmoista ja kuvista jne...

Siskonpojalle pian 4 v hommasin disneypalapelin ja karkkipussin ja samantyyliset hommasin myös kaksostytöille, disneyn prinsessa palapelit ja karkkipussit :D

Omille lapsille on hommattu semmosia mitä toivoivat ja tänään tulikin sitten myös huutonetistä huutamani playstation 1 pelikone ja ohjain ja 5 peliäkin siihen jo on mukana tullut, tai oikeastaan mieheni sen maksoi kun lapset kysyi voisiko semmoisen ostaa huutonetin kautta ja hinnat nähtyään mies lupasi.

Koko pelikone joka on siis moitteettomassa kunnossa ( 3 muksua tänään sen testannu :D)maksoi vain 28€ postikuluineen...

Joten edullinen oli kyllä.

Olen huutonetin kautta etsinyt myös tytöille sopivampia pelejä, jokunen löytyikin, mutta jos lukijoilla sattuu löytymään itseltään ylimääräisiä, joihin lapset on kyllästyneet jo niin saapi ottaa täälä puheeksi ;)

Joten voisimme sitten hieroa kauppoja :D

Ai niin tulihan meille yllätysvieraskin viime yönä...

Koulukaverini soitti että mitä pitäisi tehdä kun hän havahtui siihen että hänen oveensa hakattiin ja vaadittiin aukaisemaan ovi ja oventakana olikin sitten palomies joka tuli kertomaan että viereisen rappukäytävän asunnossa on tulipalo, ja paikalla oli tuolloin 3 paloautoa, esiapuauto ja 2 ambulanssia sekä 2 tai 3 poliisimaijaa... joten sanoin kaverille että tulkoon meille yöksi ettei tarvi siellä yksin kyyhöttää tuommoisen trauman jälkeen...

Hän sitten tulikin meille yöksi ja illasta katsoimme uhkamenneisyydestä viimeisimmän jakson ja pätkän mr.Bean katasrofi elokuvaa :D

Mut kyllä se uni sitten voitti kun kello oli jo 1.30 kun mr.bean elokuva oli vielä kesken....