Tänään mies lähti kolmen muksun kanssa jonnekkin lähistöllä sijaitsevalle lintutornille, annoin neidille kameran mukaan ja saa nähdä millaisia kuvia sieltä sitten kotiin tulee.

Itse jäin vanhimman neidin ja koiruuden kanssa kotiin, muuten olisimme menneet kaikki mutta vanhimmalla neidillä on niin kauhea korkeanpaikan kammo ettei halunnut lintutornille lähteä.

Tulevaan sen verran että nuorin pikkusiskoni tulee meille tämän viikon torstaina, tällä hetkellä hän on toisen siskoni luona ja hän sitten tuo nuorimman siskoni meille torstaina.

Joka kesäinen kesälauantaikin on tänä vuonna muistaakseeni 15.7 jos siis muistan oikein, sinne menemme sitten koko poppoo, mies on menossa myös vanhimman pojan kanssa anopille jossain vaiheessa yökyläilemään, muistaakseni 1.7 viimeistään.

Silloin miehen pikkusisko tulee lapsineen käymään anopilla ja koska emme kaikki siskoni täälä ollessa mahdu autoon niin olen sitten muitten kanssa kotosalla.

Mökkilomalle olemme menossa 21.7-27.7 väliseksi ajaksi ja mökki sijaitsee tällä kertaa Parkanossa, mökki on tarpeeksi tilava ja sinne sai viedä koiria, siellä on myös sisävessa, joka on nuorimmaiselle pelastus, jostain syystä nuorin (5v) pelkää ulkovessoja ihan hirveesti ja mieluummis sitten laskee kaikki housuun kun menee ulkohuussiin, joten pyykkäyksen kannalta ihan hyvä että sisävessä löytyy...

Särkänniemen reissua odotellaan ja mietinnässä onkin nyt että mihin rakoon sen saisi parhaiten sovitettua...saa nähdä...

Muuten ei ihmeempiä kuulukkaan!