Eilen kävi anoppi kylässä ja oli puhetta taas joulunvietosta hieman sovittiin jälleen että hän tulee meille ja samoin myös miehen isä.

Syy, että juhlat pidetään aattona yleensä aina meillä on se, että meidän perheellä on isoin asunto, jossa mahdutaan koko porukka paikalle samaan aikaan ilman ahdasta tunnelmaa.

Lahjat on tänään kanssa menossa postiin, jotka lähetän äitelleni ja siskoilleni, sekä siskoni lapsille.

Laitan kaikki samassa paketissa äiteni osoitteeseen, josta he sitten saavat jakaa omiin osoitteisiinsa ne, tai sitten he kaikki ovat aattona äiteni luona, koska hänellä on myös isoin talo johon kaikki mahtuvat joulua viettämään.

Onneksi s-marketissa sijaitseviin posteihin voi viedä paketin myös viikonloppuna, että se varmasti olisi perillä seuraavan viikon aikana.

Ai niin, playstation1 kone on ollut hyvällä koetuksella tässä pari päivää...ja aikas malttamattomana vanhin poika odottelee peliaikojaan, ollaan nyt otettu käytäntöön se, että viikolla kun on koulua ei pelata, kuin pelipäivinä tai jos kaikki läksyt on hoidettu niin hetki sen jälkeen, mutta muuten ei ja tietokoneella pelaamisessa pätee edellen lapsilla peli päivät.

Meillä alkaa joululomat aika myöhään mielestäni...

Itellä alkaa 23 pvä ja muksuilla samoten, ja itellä loppuu joululoma jo 3.1.2011 ja lapsilla viikko sen jälkeen...

Itsellä taitaa tuolloin olla aikalailla se leikkuun aika, tai jo toipumisaika menossa vielä ei ole tarkkaa päivämäärää laitettu minulle päin asiasta.