Juu toukokuu on meillä ollut aina kauhean täynnä juhlia.

Nyt sitten pidimme vanhimmalle tyttärelleni 18vuotin yllätys synttärit jo 28.4, joten tuli oikeasti yllätyksenä :D

Yksi siskoistani tuli jo keskiviikkona Jyväskylästä poikansa kanssa, he menivät äiten luokse, joten tyttäreni ei edes tiennyt heidän olevan täällä.

Aloitimme ylläri synttäreitten vieton Säynäniemessä grillaamalla herkkuja ja pelailemalla keilausta ja mölkkyä jne jne...

Sen jälkeen, kun grillaus hommat ja peli oli saatu hoidettua lähdimme äiteni luokse jossa sitten ne ihan oikeat yllätysjuhlat olivat :D

Synttäreillä oli mm. ollaan kimpassa peli, pullonpyöritystä, lahjojen jakoa jne.

Toinen siskoni tuli Hämeenkyröstä sitten illemmalla miehensä kanssa, kun hänen miehensä oli ollut klo16 asti töissä ja sitten heillä oli jotain juttuja mitä piti hoitaa vielä ennenkö pääsivät paikalle, he saapuivat noin. klo: 18.30.

Alkoholia ei näillä synttäreillä ollut, koska tytär täytti oikeasti 18v, 3.5.17, ja kuitenkin tyttärellä on 6kk ikäinen poika, joka edelleen on rintaruokinnassa.

Poitsu oli niin ihana koko päivän, illasta meni nukkumaan noin klo:21 ja sitten he ajattelivat, että jos jäävät meidän äitelle yöksi niin sitten klo:23.50 poika heräs, eikä sitten suostunut enää millään mennä nukkumaan vieraassa paikassa, joten eipä se auttanut, kuin palauttaa nuori perhe kotiinsa ja onneksi matkaa on vain 1.5km, niin sen pääsi autolla äkkiä.

Kotonaan poitsu oli kuulemma mennyt ihan hyvin nukkumaan hetki sen jälkeen, kun kotiinsa pääsivät.

Sitten toiset juhlat olivat nyt 6.5.17, kun yksi ystäväni tuli Jämsästä käymään täällä ja menimme juhlimaan hänen synttäreitään.

Ystäväni tuli pikkusiskonsa kanssa ja ensimmenä kävimme Vanhimman tyttären kotona katsomassa pikkumiestä :)

Ja siellä meni semmonen tunti ja sen jälkeen tulimme meille ja kokosimme tavarat ja lähdimme sitten äiteni luokse, olimme nimittäin sopineet, että menemme sinne sitten yöksi, kun siellä oli paljon enemmän nukkuma paikkoja, kuin meillä ja sitten siellä ei ollut lapsia, kuten meillä taas olisi ollut kotona.

Aloittelimme juhlintaa klo:18 aikoihin.

Näin jälkikäteen aateltuna olis voitu aloittaa vasta paljon myöhemmin... nimittäin synttäri sankari oli laihtunut reippaasti viime aikoina ja juomathan kilahti hänellä hattuun todella nopeasti ja aikas tuiterissa ystävätär oli sitten aamuyöllä, kun kotiuduimme baarista.

Lähdimme baariin siksi, että siellä esiintyi Janne Hurme, ja ystäväni halusi mennä häntä synttäreittensä kunniaksi katsomaan.

Ihan hauska ilta kaikinpuolin myös tämä.

Eilen olikin sitten kaikkien äitien juhlapäivä <3

Joten myöhästyneet äitien päivät lukijoille :D

Aamu alkoi, kuten aina äitienpäivänä aamupalalla ja lahjoilla, tosin erikoista tässä äitienpäivässä oli se, että meille tuli ensin lauantaina yövieraita :D

Tytär perheensä kanssa <3 

Joten sunnuntaina meitä oli sitten täällä me ja tyttären perhe.

Pikkumies päätti sitten herätä aamulla 4,25 ja minä tietysti poitsuun edelleen yli rakastuneena heräsin hänen kanssaan ja annoin tyttärenI ja hänen miesystävänsä nukkua vielä yli tunnin ja sitten, kun pikku herralle tuli nälkä, niin sitten vasta herätettiin äitiä antamaan mummin kullalle ruokaa... muuten olisin voinut itsekkin hänet ruokkia, mutta eipä tuota tissiä oikein voi antaa... joten äiti oli siksi sitten herätettävä...

Joten äitienpäivä aamuna herättiin pikkumiehen kanssa jo klo:4.25.

Aamupala oli valmistettu ja katettu meille, siis mulle ja vanhimmalle tyttärelle, riitti että mentiin vain pöytään.

Sitten klo:13 tienoolla lähdettiin kaikki käymään anopilla äitienpäivä kahveella.

Ja siellä oltiin reilu tunti.

Puheltiin appiukon asioista, kun hän on jo 80v, niin alkaa muisti ja sydän reistailla :(

Toissa viikolla appiukko sai sydämen tahdistimen ja hänen lääkitystä muutenkin muutettiin...

Joten uusia juttuja joutuvat opetella hoidon, ruokavalion ja ylipäätään jaksamisen suhteen...

Oli myös puhetta siitä, että appiukko ei enää muistinsa takia pystyisi edes yksin elää, ei muistaisi lääkkeitä, eikä edes syödä ruokaa jne... jokusen vuoden olen jo huomannut, että hän on katsonut rannekellostaan, onko päivä ruoka syöty vaiko ei, jos ruoka oli unohtunut niin sitten sitä ei edes syöty, koska kellon mukaan ruoka aika oli jo mennyt ja tietysti hän olisi käynyt sen syömässä...

Eli oikeasti yksin eläminen ei enää onnistuisi.

Anopilta lähdettyämme osa poppoosta meni kotiin ja minä lähdin nuoremman tyttären kanssa oman äiteni luokse käymään.

Siellä sitten pelattiin krokettia pari peliä ja sitten mölkkyä.

Kuunneltiin musiikkia, niin että ulos raikasi :)

Eilen oli todella kaunis ja lämmin päivä, ensimmäisiä oikeasti kesäisiä päiviä.

Äiten luona oltiin muutama tunti ja sitten kävin välissä heittämässä vanhemman pojan jalisharkkoihin ja sitten menin takasin äiten luokse, sinne tuli illalla myös yksi siskoistani Kyröskoskelta, mutta emme ehtineet oikein mitän edes jutella, kun jouduin sitten lähteä hakemaan vanhinta poikaa harkoista.

Mutta tuommoset kekkerit on nyt viime kirjoituksen jälkeen ollut ja mennyt :D