Niin sitä taas viikonloppu meni vilisten "ohi" meikäläisen ja työkaverin palellessa työpaikalla...

Kyllä oli muuten kirppiskahvion tiloissa sitten kylmää...

Eilen oli lämmintä kahvion puolella +12 astetta ja kirppis puolella pakkasta,tänään oli sitten +11 kahviossa ja kirpparilla pakkasta.

Yllätys oli suuri että asiakkaita kävi kylmyydestä huolimatta ja ei menty tappiolle vaan saatiin jopa jonkin verran voittoa taas tästäkin viikonlopusta,eihän ne mitään suuria raha määriä ollut mutta pääasia ettei tuu tappiota.

Eilen oli anopin mittarissa ollut lukema -32 astetta!!!

Meillä ei ollut noin paljoa pakkasta,meidän mittari näytti kylmimmillään eilen -29.4 astetta,joten ei ihme että työpaikallakin oli hiukka kylmä kun se on rakennettu 1908 ja vain 1 pönttöuuni,joka ei lämmitä kuin pikkuisen osan kahvilan puolelta ja kirppari on todella iso huone jossa on pakkasen puolella ja vain hetkittäin tarkenee olla öljypolttimen lämmittäessä huonetta edes siedettävään lämpöön.

Joten onneksi asiakkailla on sinne tullessaaan talvitamineet päällä etteivät jäädy kirppari kierroksella ja kahvion puolella,ei se +11-+12 ole kovin lämmintä sekään...

No josko olisi seuraavaan aukioloaikaan hieman lämpöisempää,tosin se on melkein kylmin kuukausi koko vuonna ollut joten saapa nähdä kuinka käy.