Kyllä oli ihanaa päästä pitkästä aikaa töihin, siellä ihan mieli rauhoittuu , kun saa kodin lisäksi ulkopuolisia ihmisiä näkyviin ja joiden kanssa voi keskustella, ei aina samaa kotona oloa ja 4 seinän sisällä kyyhöttämistä, kun ei kauheemmin ystäviä omalla seudulla olekkaan...

Poikkeuksena viime joulukuun työstä uusi ystävä perhe, jonka kanssa tavataan harvoin, mutta nekin tapaamiset on usein kyllä hyvin ahkeraan käytetty keskusteluun ja mukaviin asioihin.

Nyt siis aloitin työt Säynäniemen kahvilassa ja aivan super hieno eka päivä!

Sinne nimittäin sattui tulemaan eräs pari, jotka alkoivat grillata pihalla olevassa grillauspaikassa ja sitten 15-20min tulonsa jälkeen he pyysivät minut ja pomoni heidän kanssaan syömään :)

Tämä pari oli valmistanut hienot grilliruuat myös minulle ja pomolleni, kaikkea oli 4 hengelle, grillivartaita, leipää, salaattia ja grillattuja sieniä.

Hyvää ja maittavaa oli ruoka ja tämä pari halusi sitten vielä auttaa muissakin puuhissa ihan ilman vastapalveluksia, että hyvä henki näyttää näillä kesälomalaisilla olevan.

Pomonikaan ei siis näitä ihmisiä tuntenut sen kummemmin, kuin että olivat kerran aikaisemmin käyneet lentopalloa pelaamassa alueella.

Joten jos he tätä sattuvat vaikka vahingossa lukemaan ja itsensä tunnistaa niin kiitos vaan erittain miellyttävästä ekasta työpäivästä ja hyvästä ruuasta!

Kyllä pomoni vaikuttaa kanssa erittäin miellyttävältä työkaverilta.

Eikä muissakaan työkavereissa mitään moitteen sanaa ole :)

Kauniilla paikalla ja mukavien ihmisten kassa tulee varmaan ihan hauska kesä, vaikka töissä olenkin.

Nuorimmaiseni kysyi tänään heti, kun kotiin tulin, että milloin hän pääsee työpaikallani käymään, aikasemminkin olen siis kahviloissa ollut kesäisin töissä, tosin en juuri tuola missä nyt, ja hän tietty odottaa, että näkee millainen paikka nyt on kyseessä.

Uskon että jos he sinne tulevat, niin poikaa voi olla todella vaikee saada kotio lähtemään, koska pihassa on hieno leikkikenttä, siellä voi myös uida ja sitten pikkuisille on mahdollisuus kelien salliessa laittaa myös pomppulinna pystyyn :)

Isommille ja uimataitoisille on sitten esim "hyppylautta" ja vesitrampoliini järvessä.

Alueella voi myös grillata ja vaikka onkia, onget saa lainaan ilman maksua, kuhan ne palauttaa, samoin kaikkia lentopallo jne peli välineitä saa lainata ilman erillismaksuja, kuhan ne tosiaan aina palauttaa henkilökunnalle.

Pyöriä voi vuokrata 1€/tunti hintaan, ettei se kallista ole sekään.

Kuhan hyvät kelit tulis niin porukkaakin ilmestyis lisää, vaikka olihan siellä porukkaa jo tänäänkin :)

Huomenna on heti toinen päivä, silloin olen 12-18 vuorossa, sen jälkeen on su ja ma vapaat.

Maanantaille olis pikkusen ystäväperheen kanssa suunnitelmia, tai siis näillä näkymin me äidit ja lapset mentäs leikkikentälle piknikille, eli jotain juotavaa ja syötävää mukaan muksuille ainakin ja saatais me äitit taas jutella omia juttujamme samalla siinä sitten :)

8.6-13.6 on myös meidän kesäloma reissu, ihanasti oli pomo jo senkin minulle vapaaksi merkannut :) joten sinne päästään yhdessä, muuten sitten meneekin kesä työn merkeissä.

On aina välillä tietty 1-2 pvää lomaa, mutta tuo on ainoo pidempi loma yhteensoittoon, mutta hienoa, että se sopi heti pomolle, vaikka tulee vielä näin alussa aloittamiseen nähden.

Se pomo kyllä sanoikin että onneksi tuli suht hiljaiseen aikaan, ettei esim juhannusviikolla jne... joten siihen nähden ok ajankohtakin meidän lomalle sattui.

Nyt kuitenkin ennekö tää ihan paisuu kirjaksi saakka, niin alan lopetella ja touhuilla iltapuuhia...