Eilen koululta käytiin sitten siivoomassa ne joulupukin pajalla olleet koristeet.

Hieman tuli kylmä kun ulkona oli -18 astetta pakkasta ja se joulupukin pajakin on kylmä tila jossa ei ole lämmitystä.

Se saatiin onneksi hoidettua äkkiä ja päästiin pian takaisin koululle lämpimiintiloihin, pajalle menimme koulun talkkarin kyydillä, mutta pois tulimme 2 kaverini kanssa opettajan auton kyydissä, kun talkkarin auto oli koululle mennessä jo täynnä.

Joululahjojen kutominen on nyt hieman jäänyt, pikkuisen illalla saanut kudottua yhtä pipoa, mutta muuten ion noi kutomiset ollut aikalailla tauolla.

Koulusta tullut läksyjä ja ollut ruotsista sanakoe ja huomenna on taas sanakoe, vaikka en tiedä olenko kouluun meno kunnossa...

Huomenna on sen leikkaavanlääkärin vastaan otto, jossa sit saadaan taas pikkuisen lisää tietoa, milloin leikataan ja miten leikataan.

En välttämättä mene kouluun jos en jaksa lääkärikäynnin jälkeen mennä, tai sitten menen jollen kauheammin jörkyty leikkaus jutuista...eli voin minä sinne kouluun mennäkkin jos on hyvä vointi ja olo, enkä joudu jäämään sairaalaan samantien.

Menen sairaalaan jo aamusta ja vieläpä anopin kyydillä.

Ai niin ihania lasten suusta juttuja taas nuorimmaisen suusta...

Lakkasin kynsiä sinisellä lakalla ja nuorimmainen näkin sen tuli luokseni ja sanoi "minäkin tahon olla NEITI!" ja antoi peukalonsa että lakkaan hänenkin kynnet siniseksi :D

Poitsulla nyt ikää 4v :D