Juu taas on sattunut ja tapahtunut...  :)

Myönteisiä juttuja onneksi...

Juu eli  eilen koulussa luokanvalvoja puhui että kaikilla pitäisi olla sitten ne tet paikat katottuna pikkuhiljaa, ja sain sitten itsekkin opettajalta lapun että mitä pitää täyttää ammattikoulua varten.

No sitten kun mies ei iltapäivästä tarvinnut autoa niin lähdin kaverini kanssa yhdessä oikeasti ihan vaan työpaikkojen takia kaupungille että sellainen olis nyt löydyttävä vaikka mistä.

Arvatkaas vaan miten kävi!!!???!!!

Meikäläinen sai ekasta paikasta tet työpaikan josta edes kysyin :D

Kaverini samoiten, ei olla samassa paikassa mut aikas lähekkäin silti olisko korkeintaan 500m väliä meidän työpaikoilla sit tet jaksossa, samaa matkaa tosin emme voi sitten kulkea koska hommat alkaa eriaikoihin toinen menee 2 tuntia myöhemmin töihin, kuin toinen.

Mutta aikas onnekkaasti kävi et molemmille tärppäs heti eka paikka josta edes kysyttiin...opettaja/luokanvalvoja kun oli sitä mieltä että paikat on jo kivenalla kun näin myöhään ollaan liikkeellä asian suhteen, vaan toisimpa kävi :D

Mut juu semmosia siis tänne ja ai niin samalla kun kaveri kysyi tet paikkaa niin ostin itselleni uuden kahvikupin kokelmaani, en ollutkaan hetkeen mitään hommannut.

Tässäpä se kuppi nyt esillä...

1297885734_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kupissa on siis yht. 4 lintua molemmilla sivuilla 2 ja lintuja koristaa oranssin värin lisäksi pienet keltaiset sydämet, kupin nimi oli lovebirds, söpö ainakin mun mielestä.