niin se hujahti kuin huomaamatta taas ohi.

Sain pestyä pyykkiä kiitettävät määrät ja sitten olin lasten kanssa kotona, eilen leivoimme myös pitkästä aikaa kinkku ja tonnikala pizzaa.

Tänään aamusta otin myös ison palan itselleni kinkkupizzaa töihin evääksi, ja ihan riitti hyvin, koska oli sellainen tukevampi pala, jossa oli oikein reilusti kinkkua ja juustoa.

Vaateompelussakin kävin viime viikolla ja aloitin sitten siellä tekemään punaista kassia, johon tein koristeeksi mustia sydämiä, viime vuotisista tilkuista joita oli jäänyt, tähän mennessä olen siihen ihan tyytyväinen.

Saa nähdä sitten millainen siitä tulee valmiina...

Sydämien ompeleminen koneella meinas koitua kohtaloksi, kunnes keksin harsia ne ja sitten vasta ommella sen kiinni koneella laukkukankaaseen, nimittäin ensimmäisen tein vain nuppineulojen avulla ja tietysti se kangas venyi enemmän, kuin itse se kassikangas, joten ryppyhän siihen tuli, mietin hetken, että miten voin sen muissa estää ja keksin että jos harsin sen siihen ensin kiinni, niin se ei venyisi yhtä paljon laukkukangasta ommellessa ja sehän toimi.

Joten sitten purkasin sen ensimmäisen ompelemani sydämen ja harsin sen ja ompelin uudelleen, kerran huomasin sen toimivan.

Muuten ei ihmeempiä ole sitten sattunutkaan...

Hain kirppispöydän tavarat pois ja tulin siihen tulokseen etten enään sinne niitä tavaroita vie, vaan joko katson halvemman paikan tai lahjoitan ne muualle.

Olin myös tekemässä ystävän luona tuotetuntemus tehtävää, joka on yksi näyttömme osa ja se tehdään kirjallisena, niin ainakin opettajan puheista kaverin kanssa ymmärrettiin...

Mutta nyt iltapalalle ja sitten suihkuun ja vois illasta katella digiboxin nauhoituksista putouksen jos ehtii ja kerkiää.