Nyt meillä on ensimmäinen etätyöviikko...

Mulla alkoi viikko tehtäviä tekemällä ja kelassa käymällä, kelasta sain taas kerran ilkeitä uutisia, eli en saa opiskella työttömyyskorvauksella, enkä saa aikuisopintotukea, vaikka aikuispuolella olenkin ja saan siis samantuen, kuin nuoriso opiskelijat, mutta silti minun ruoka maksaa ja asuntolassa asuminen maksaisi??? eikö siinä joku silloin niinkuin mätä???

Nuo ruuat ja asuntola, kun on nuorisopuolella ilmaiset!, mutta aikuispuolella niistä pitää maksaa vaikka saat rahaa samanverran, ei ole oikein se!

Nyt sitten pudotaankin niin alas kuin 225€/kk tuloille! jos matkustan ilman matkatukea en edes pääsis joka päivä kouluun tuolla rahalla ja ystävättären luota laskiessakin mulle jäis vajaat 30€ elämiseen vaikka koulumatkaa tulis yleisillä vaan 30km/pvä...

Et ei ainakaan tää raha puoli motivoi opiskelemaan uudelleen.

Aikuisten opintotukea en saa siksi, että en ole ollut 8v työelämässä ja en juuri nyt ole samaan aikaan myöskään yrittäjänä.

Jos meillä ei olis lapsia, emmekä saisi lapsilisää heistä, niin en voisi opiskella ollenkaan, nyt sentään juuri ja juuri pysytään hengissä näillä tuloilla, mut mihinkään ylimääräiseen ei ole varaa... onneksi on työvaatteet ostettu ennenkö tulot putosi...

No jotain mukavaakin sentään :)

Kävin kysymässä ekaa työharjoittelu paikkaa niin sain vastaukseksi, että jos isopomo antaa luvan niin ottavat minut mielellään työssäoppimaan ja näyttöjä tekemään tuonne koulun keittiölle, jonne kävin ensimmäisenä kysymässä :)

He sitten soittavat, kun saavat ison pomon kiinni, jolleivat soita niin käyn kysymässä uudelleen ja sit vois kysyä useampaakin paikkaa, jos ei yhden varaan kaikkee laskis.

juuri sain viestin ja pääsin!!!!!!! eli mulla on harjoittelu paikka!!!!!!!!

Sentään joku menee hyvinkin :) siellä sitä sitten väännetään ruokaa tyttären poikkikselle :D

Nyt positiivisiin tunnelmiin muita juttuja puuhailemaan...