Juuh hyvin alkaa tämä mun koulu vuosi...

Mies ja vanhempi poika lähtivät tunti sitten appiukon kanssa lappiin päin ajelemaan...

Nuorimmaisella on joku ihmeen juttu tai oli,nyt ei ole tietoakaan eilisestä rajusta oksentelusta ja sairaalalla vietetyistä useammasta tunnista.

Mies tuli eilen mua hakemaan ammattikoululta ja sitten olimme juuri kaupassa kun hoitopaikasta soitettiin että nuorimmainen on kipeä,ei syö,ei juo ja on itkustanut koko päivän.

No klo:15.00 oltiin sitten hakemassa nuorinta niin hoitaja kertoi pojan alkaneen oksentelemaan rajusti klo:14 ja sitä kesti tuonne klo:17 asti niin että siihen mennessä oli poika 3 tunnin aikan oksentanut jo 8 kertaa.

Voitte uskoa kuinka huonossa kunnossa tuon ikäinen on jo siinä vaiheessa kun painaa alle 15kg...

Nesteytystä sit tehtiin ja otettiin tulehdus arvot jotka poitsulla oli 10.

Klo 20 jälkeen tuo juttu loppui kuin seinään ei ole oksentanut kertaakaan ja illalla klo:23 oli reppanalla ihan hirveä nälkä,toinen itki että "anna edes yssi nasku anna, edes yssi",kun näki kaapissa maissinaksuja...

No minä sitten annoin naksuja ja ei mikään tullut ylös,loppujen lopuksi poika söi ainakin 10 naksua ja 1 nakin.

Nyt näyttäisi olevan ihan ok nuorimmainenkin...

Tuli vaan mieleeni että jos se olikin joku raju virus ja tarttuu muihinkin että millainen lapin reissu tulee miesporukalle jos kaikki alkavat oksennella siellä lapin korvessa...mut oli heidän oma päätös lähteä,vaikka tietävät että voivat sairastua.

Tosin huono sieltä oli poiskaan jäädä kun olivat maksaneet matkan ja kämpän jossa yöpyvät koko viikon niin jo viime kesänä.

Pitää vaan toivoa,että nuorimmaiselle ei tule enään mitään romahdusta tuohon tilanteeseen ja saisimme olla kotona eikä tarvitsisi lähteä sairaalaan nenämahaletkuun...

Valitettavasti nuorimmalla on taipumusta siihen että on aina ennen niihin joutunut,jopa nenämahaletkuun ja tippaan saman aikaisesti viime keväänä...

Isommat muksut, eli tytöt laitan tänään normaalisti kouluun ja vanhempi poika tekee tehtäviä sitten automatkalla ja siellä kämpässä,koulukirjat mies pakkasi poitsulle mukaan.

Oma opiskeluni nyt kärsii mutta sille ei voi mitään...muuten jos poika olisi ollut terve hän olisi mennyt hoitoon mun koulu päivän ajaksi mutta nyt ei ainakaan tänään vielä mene...