Huomaan ettei blogiani ole edelleenkään unohdettu :)

Toivon mukaan muistan, ehdin ja jaksan tätä taas jatkaa taukoilun jälkeen tähän kahteen vuoteen, kun kuitenkin mahtuu vaikka mitä...

No tietty ekana tulee mieleen, että olen ollut samassa työpaikassa nyt noin vuoden päivät, tosin se on kuntouttava työtoiminta paikka, mutta jatkettu sopparia nyt siis vuoden verran ja nyt viimeisin soppari kestää tuonne toukokuun loppuun asti.

Toinne iso juttu on tietty mun lapsenlapsi, aivan ihana mussukka nyt jo reilut 2v.

Kunnon touhuaja oikea duraselpupu jaksamisen suhteen...nykyään jo kova höpöttämään kaikkee.

On ikätasoaan jonkin verran edellä, luettelee kirjaimia, värejä, numeroita ja järjestelee juttuja, kuten isot, pienet ja värien mukaan, ihan siis huvikseen leikkiessään.

Live esiintymisiäkin on jonkin verran tullut tässä käytyä katsomassa ja lapsille ja tietty itellekkin tullut ikää lisää...

Mutta vanhempi poika täytti isäinpäivänä 18v, joten nyt kaksi lapsistamme ovat täysi-ikäisiä.

Niin niihin live esiintyjiin palaten, niin olen nähnyt ainakin: Kadun kaswatit, Antti Railion, Janne hurmeen, Yö:n, POJU:n Scandinavian Hunks:it, lastauslaiturin pojat, Anitta iso A:n ja Lassi Viljasen.

Noi nyt niinkuin näin äkkiseltään tuli mieleeni, ketä on tullut käytyä katsomassa...

Mutta tällä hetkellä kärsin kauheista hartia ja niska jumeista, joten alan lopetella tätä kirjoittelua, vaikka asiaa olis taas ollut... joten illan jatkoja lukijoille!