Kävin tänään lasten kanssa aamupäivällä ulkona pihassa ja naapurikin oli siellä lastensa kanssa,ihan kivaa oli kun lapset leikki keskenään ja sai keskustella uusien naapureiden kanssa.

Kiva tilanne sinäänsä että me saimme uuden nappurin joka muutti meidän viereen pari viikkoa sitten eli ovat myös uusia asukkaita joten ehkäpä saadaan heistä muutakin kaveria kuten kahvitteluun ja ulkoiluun eikä vaan lapset leikkis keskenään.

Sitten jonkin aikaa kun oli oltu sisällä niin menimme vanhimman neidin ja vanhemman pojan kanssa ulos kävelemään ekan kerran siis ihan minne vaan huvitti kun oli aikaa ja nuorinta ei tarvinnut ottaa mukaan kiukuttelemaan,kun rattaat ei enään meidän 3v poitsua paljoa kiinnosta kun on sen verran menevää sorttia...

Mutta tosiaan käveltiin muutamaa tietä pitkin jota ei ikinä ennen olla menty ja tuli sitä vissiin 3-4 km käveltyä sitten kokonaisuudessaan, mentiin vaan jonnekkin ja sitten käveltiin jonkin mettässä olevan leikkikentän ja kävelyteiden kautta kotiin, eikä oikeesti edes tiedetty missä oltiin kunnes satuttiin tulemaan kotitielle joka tunnistettiin sitten kun satuttiin oman kodin kohdalle.

Välillä tosin mietin että pitäiskö kääntyä ettei sitten tuu ihan kamalan pitkää matkaa kotiin jos huomaakin että pitää kääntyä ettei eksy...mutta kiva ja piristävä reissu/retki...

Pitää ottaa uusiksi jossain vaiheessa vanhimman neidin kanssa!

Niin mielellään olisin kuviakin ottanut mutta kameran johto on edelleen kateissa...kadonnut jo muutossa...