niin hyvää on se että nuoremopi neiti on viihtynyt kummitädillään mainiosti, hänellä on ollut siellä ikäisiään kavereita jotka ovat siis kummitädin tuttava piiristä.

Eilen he olivat käyneet jollain pienellä eläin tilalla, (pieni ja pieni) siellä oli ollut kuulemma biisoneja, trutseja ja mitä lie muita erikoisempiakin eläimiä.

Tänään he sitten suuntaavat kohti särkänniemeä.

Jonne tulee myös heidän mukaansa toinenkin lapsiperhe, jonka meidän neiti jo ennestään tuntee, ovat leikkineet jo useampana vuonna saman tytön kanssa...

Huonoa on sitten se että nyt eilen sain taas käyttää nuorimmaisen lääkärissä ihan ihmeen ihottuman takia, päästiin kotiin ja saatiin ohjeeksi että pitää ottaa astmalääkettä yskään ainakin vielä 2 viikkoo tuplana ja sitten ihottumaan zyrteckiä.

Nyt tosin eilen annetun zyrteckin jälkeen ihottuma ei ainakaan parempaan ole mennyt...

Nimittäin nyt ihottuma on vallannut koko selän kun eilen sitä ei ihan noin hurjasti selässä ollut... samoin käsiin on tullut ihottumaa lisää...sekä kasvoihin kun nyt oikein katselee... ajattelinkin että soitan kohta terv eys keskukseen ja kysyn että pitääkö mennä jo uudelleen vai mitä tehdään...

Koska huonenna se olis viimeistään käytettävä ennen viikonloppua jollei toi ihottuma parane...

Alla vielä kuvaa ihottumasta...

1311831504_img-d41d8cd98f00b204e9800998e