Ulkoiltua on tullut nyt joka päivä, jopa siinämäärin, että yhteen varpaaseeni on tullut kipeä rakko...

No tänään teimme myös pienen lenkin ja mietinkin, että mitä varpaani tykkää huomisesta, kun pitää kävellä melkein 3km, mutta ei auta kun on töihin meno, tai työssäoppimiseni alkaa huomenna klo:10.

Että kunhan tuo varvas ei ala kenkkuilemaan...mietinkin jo että mikähän siihen auttaisi?

Uusin villitys on nyt muksuilla ollut sitten tienvarsien "siivous" kaikki palautuspullot ja tölkit on nyt tarttunut mukaan viimeiset 4-3 päivää, mutta näyttää niistä hyvin kyllä rahaakin kertyvän, 5€ on nyt nuorin neiti tienannut.

Naureskeli mulle ja sanoi että "täähän on hyvä diili, että saan liikuntaa ja siitä sitten palkan kun palautan noi pullot ja tölkit kauppaan :)"

No onhan se kyllä niinkin, olen sanonut että niihin ei sitten paljain käsin kosketa ja että sen keräys reissun jälkeen on aina pestävä kädet ja sitten minnekkään syrjäiseen paikkaan ei lähdetä yksin niitä keräilemään.

Ja porukallahan nuo sitten tänäänkin meni kävelylle ja saalistakin löytyi.

Muistelin että itsekkin olen jossain vaiheessa pulloja ja tölkkejä keräillyt, kun kuulin, että yksi poika oli kanssa keräillyt ja saanut loppujen lopuksi niin paljon niistä rahaa, että osti itselleen pyörän.

Ja jos noi siitä innostuu ja haluavat "tienata" luontoa suojelemalla, niinkuin perustelivat niin keräkköön...

Muuten ei ihmeempiä ole tullut tehtyä.

Mitä nyt muksujen kanssa pelattu happy pets peliä, ovat ihan ihastuneita peliin ja siihen kun niitä voi parittaa ja sitten niille syntyy mitä ihmeellisimmän värisiä pentuja...

Nimien keksiminen on kuulemma hauskinta, nuorin haluaisi vaan antaa kaikille eläimille nimeksi hamsteri, kun nyt tykkää eniten hamstereista ja se sana on kuulemma niin hassu :D

Ihania selityksiä noilla muksuilla, tänään nuorimmainen taas kyseli että "voiko ojassa mennä soutamalla?" ja kun sanoi että ei niin sitten se kysyi "no voiko siitä onkia?", sanoin että ei ainakaan siitä ojasta eikä siellä ole kalaa niin poika nappasi maasta oksan ja istui ojan penkalle ja sanoi että "voihan kato nyt kun mää ongin" :D

Kaikkee ne pienet keksii, on niillä ainakin mielikuvitusta :)