Tänään oli taas töissä hulinaa...

Mukavaa oli laitella tavaroita hylyille ja tehdä tietokoneella taas uusia juttuja joihin en aikaisemmin ollut tutustunut.

"Iso pomo" kävi työpaikalla antamassa lisätehtäviä ja tuli sitten puheeksi uudet tavarat joita myyntiin tulee ja niiden esille pano,niin sanoin että tutut ovat kyselleen että onko tulossa tai onko myynnissä maalaamiseen öljyvärejä tai muuta tavaraa.

No pomo tykkäsi ideasta että jos hommaisi myyntiin semmoisia koska maalaa kuulemma itsekkin vaimonsa kanssa.

Oli todella kiinnostunut maalauksistani ja tyylistäni,kysyinkin sitten että mitä hän yleensä maalaa tai mihin tyyliin suuntautuu taide hän vaan tuumasi ettei tiedä eikä ole löytänyt tyylilleen sopivaa nimitysti joten keksi että hänen tyylinsä on nykyismi :D

No en ole hänen taulujaan vielä nähnyt mutta huomenna pääsen niihin tutustumaan,ainakin pariin tauluun joita läheisessä varastossa hänellä on seinillä!

Tänään mun tuttuni soitti ollessani töissä että mun 5 tauluun on nyt kehykset tehty,että eikuin maksun kanssa hakemaan tai sitten he tuovat ne perjantaina työpaikalleni,joten sovimme että odotan heitä perjantaina työpaikallani maksun kera...

Tänään kävin illasta taas maalaamassakin ja sain metso tauluni valmiiksi ja samoin sain toisenkin tauluni melkein valmiiksi joka on hylje taulu,siinä hylkeiltä puuttuu enään vain silmät ja muutamat kohdat kalliosta jolla ne makailee pitää vaalentaa ja varjostaa alhaalta.

Joten mukavasti alkaa tauluja pikkuhiljaa olla tuohon kesällä tulevaan näyttelyyni.

Ehkä laittelen kuvia myöhemmin jos viitsin,toisaalta olisi parempi jos ihmiset tulisi näyttelyyni niitä katsomaan...joten mietin että laitanko niitä ennemmin tänne näytille vaiko en!

No se jää vielä mietintään...