Juu nyt on 2 päivää koulua takana ja kivaa on ollut...olin tänään koulussa ja meidän ykkösille järkkäämä kolmijalka juoksu meni ihan ok, vaikka kaikki ei siihen suostuneetkaan...

No mukava päivä oli ainoo vaan että muistiinapanoja tehtiin vain 20 min ja koulussa oltiin klo:9-14... välillä meinasi aika käydä tylsäksi.

Olen niitä harvoja jotka tykkäävät oikeasti meidän luokalla opiskella ja tehdä muistiinpanoja jotka muilta usein unohtuu, tai eivät vaan tykkää kirjoitella niitä.

No kävin kurkkaamassa kaverini solukämpänkin ja juotiin sitten kahveet ja hän on sitten ollut myös meillä.

Tänään oli vanhemmalla pojalla ja vanhemmalla tytöllä hippokisat ja 11v neiti toi pronssia juoksusta ja vanhempi poika 9v toi kultaa..

Minä olin sitten kahden nuorimman kanssa kotosalla, kunnes kaverini tuli ja päätimme lähteä kävelylle, åpoikkesimmepa sitten kahcen nuoremman muksun kansa leikkikentällä ja aikaahan siellä sitten kului melkein 3 tuntia yhteensä kävelyyn ja sitten muksujen leikkeihin...

Ja pakko myöntää että leikitti siinä välillä hieman isompiakin ;D

Ai niin meitin autokin sanoi tänään sopimuksen irti ja on nyt sitten huollossa ihan lähikaupungissa kun täältä ei semmoiselle autolle korjaajaa löydy...jäi ukko anopin pihaan autolla...no nyt auto on jo hinattu korjaamolle ja se menee vakuutuksen piiriin, mutta korjaus laskuhan ei mene.

Kauhulla odotan paljonko auton korjaukseen tällä kertaa menee...

No huomenna on ainakin itellä koulu klo:;8-12 eli ewi kovin pitkä päiväå ole koulussa, opettjilla on jotain koulutuksia joten siitä syystä pääsemme aikaisemmin jo kotiin.

Tänään saimme tietää myös valinnais aineemme ja ne ovat elokuva, digitaalinen editointi, kuvaamataito ja opi tuntemaan itsesi ja muut... mielenkiintoiselta tuntuva psykologian kurssi.

Mutta nyt nukkumaan...