Tänään oli mun viimeinen työpäivä ja sain työkaveriltani kimpun ihania puna keltaisia ruusuja ja sitten sain töitä muutaman tunnin viimeisenä päivänäni vapaata,eli olin töissä 4 tunnin sijaan vain reilun tunnin ja sitten tulin kotiin josata suuntasimme koko perhe suoraan lähellä olvaan liikuntahallille mll:n vappujuhlaan.

Mukavaa oli ja siellä esiintyi taikuri Jari Reponen.

Hienoja temppuja teki ei niitä osaa selittää kuinka se ne teki,sitten yhdellä tytöllä oli tänään myös synttärit niin hän pääsi oikein nimellä avustamaan taikuria,taikuri otti muutenkin useampia avustajia.

Se on hyvä,vaikka ei omat lapset avustamaan päässeetkään...itseäni huvitti suuresti meidän nuorin joka katseli taikuria väölillä aina toisella silmällä ja toiselle seuraili toisia lapsia mutta joka kerta tiesi kyllä milloin piti taputtaa...

Kerran tuli joku ihmettelyn aihe ja sanoin sitten pojalle että katsos nyt niitä taikatemppuja niin poika kysyi joko kuuluu taputtaa :D eli vaikka esitys ei kiinnostanut niin taputtaminen oli kivaa...

Siellä oli myös jätti nopan heittoa joka oli lapsista myös todella kivaa ja joka heitolla voitti jotain aina.

Myöhemmin ehkä kuvaa juhlasta jos mies antaa kuviaan käyttää,se kun otti kuvat ja minä olin nuorin sylissä koko esityksen ajan.

Kävin myös tänään leikkaamassa isäni hiukset taas ja kurkkasimme nuorimman neitimme kanssa heidän uutta lemmikkiään joka on musta kääpiöluppis.

Todella suloinen kani,neidin sydän suli kanille heti ja arvata saattaa että kotimatkalla kyseltiin että millon me saadaan kani...Ilkeää sitten selittää ettei eläimiä voi ottaa nuorimman ja mun astman takia...mutta sen takia siis eläimiä ei ole muuten olis melkoinen eläintarha.