Niin se on aikaa taas kulut ja tämäkin blogi täytti jo maanantaina 3v :D

Mutta on siitä ollut kyllä terapeuttista hyötyäkin :)

Tässäpä sitten virtuaali kakku 3vuotiaalle blogilleni :D

1288368384_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Blogin synttäreistä tulikin mieleeni että meillä on pikkumiehilläkin synttärit pian tiedossa!

1.11.2010 nuorimmainen pieni mies täyttää jo hurjat 4v... vastahan se syntyi?!? ja Vanhempi pikkumies täyttää 11.11.2010 täydet 10v ?!?

Niin ja käytiinhän me tänään isäni synttäreillä myös, mutta hän täyttikin jo hieman enemmän kuin omat pikkumieheni nimittäin 50v :D

Ostin lahjaksi hänelle semmoisen kivan sinisen miesten lannesaunapyyhkeen ja saunatontun sekä eugalyptus hajustetta mukana, kortti tehtiin itse, koska oma tekemä kortti on aina parempi, kuin ostettu ainakin mun mielestäni.

Synttäreillä törmäsimme myös anoppiin ja appiukkoon sekä mun setään, jota en ollutkaan varmaan vuoteen nähnyt, joten tuli siinä muutakin sukua sitten rehvattua samalla :)

Sitten lisää synttäreitäkin on tiedossa vielä, miehen siskonpojan synttärit on 2.11 ja anopin 30.11 ja sitten vielä huomenna vanhin neiti menee kaverinsa 10v synttäreille, joten juhlia piisaa ihan omiksi tarpeiksi ja vaikka muille jakaa.

Miehen kanssa oli puhetta että entäs jos joudun noihin toimenpiteisiin juuri ennen isäinpäivää ja poikien synttäreitä, niin mitäs sitten ?!? No mies kultasena lupasi järjestäää poikien kaveri synttärit ainakin sillon joka tapauksessa, vaikka mies inhookin kaikkia juhlia.

Suku synttäreiden pitämis ajasta ei olla vielä 100% varmoja, mut olishan se mulle helpompaa vaikka nekin olis silloin, ei tulis paineita järkätä toipilaana mitään synttäri kutsuja sitten, kun olis poitsuille kupaillu joskus semmosia että ne pidetään silloin ja silloin...

Koulussakin vierailin taas tänään, tai olinhan mä siellä koko koulupäivän ajan.

Edelleen meillä oli sijainen, kun oikeat opettajat ovat norjassa tekemässä jotain työjuttujaan, mitä lie ei tietoa...kai ne jotain jossain vaiheessa ovat sanoneet, mut en minä ainakaan muista, että mitä.

Koulussa pelailtiin tänään 4 tuntia 5 tunnista jotain ihme pelejä, jotka se sijainen oli tehnyt, oli eka yritystavupeliä ja toisena sitten joku ihmeen tietovisa, nimeltään viksumpi kuin yrittäjä.

ihan ok peli toi jälkimmäinen, oli ainakin hauska jollei muuta.

Mut nyt taas muihin juttuihin...