Täälä on ollut taas touhua ja tekemistä...

Eli perjantaina mun toiseksi nuorin sisko tuli meille klo:12.30 junalla ja hain hänet meille juna-asemalta.

Sitten jo ennen klo:15 suuntasimme siskoni kanssa erään sukulaisnaisen 70 vuotis päiville, ne olivat sukujuhlat ja valitettavasti on myönnettävä että en edes tuntenut ketään muuta, kuin synttärisankarin juhlissa olleista ihmisistä ja yksi niistä sattuu asemaan jopa samassa kaupungissa, kuin mekin.

No nyt sitten toiveissa, että pitäisin enemmän yhteyttä sukulaisiin kun vaan tuntisin heidät :)

Siskoni oli meillä sitten pe-su joten tänään vein hänet linja-autolle jolla hän lähti matkaan kohti helsinkiä...

Lauantaina kävimme kävelemässä pururadalla muutaman kilometrin lenkin ja otettiin kuviakin, olen ottanut kuvia kaikenlaisesta kivasta, mutta ne ovat toisella koneella joten nyt en niitä tähän kirjoitukseeni saa liitettyä, mutta jossain vaiheessa laittelen taas kuvia.

Mies kävi tänään kahden nuorimmaisen kanssa retkellä pukalassa saakka ja lapset olivat haltioissaan, kun pääsivät nuotiolla makkaraa paistamaan, muut jäimme kotiin koska siskoni oli tuolloin vielä meillä ja sitten kun vanhin poika ei leikkaustoipilaana vielä voinut reissuun lähteä.

Toinen siskoni on kanssa tulossa meille muutamaksi yöksi kesäkuussa, jos kaikki menee hänellä suunnitelmien mukaan.

Hän olisi kanssa meillä 3 yötä.

Tuohon edellisen postauksen ihanuuteen niin lapset odottavat pikkuista kovasti kotiin, haluaisivat kaupastakin hommata jo kaikkea valmiiksi, aiheeseen liittyvää kirjallisuutta ahmitaan kirjastonlainoista jne...

Itse tänään luin erästä koirakirjaa nuorimmaiselle ja hän kuunteli pitkiä aikoja sylissäni,ja kertoili miten sitä sitten pitää hoitaa ja tuumasi että "hoitaminen on rakkautta".

Huomiseen sen verran että menen töihin 7.30-13.45 ja sen jälkeen on nuorimmaisen eskariin liittyvä palaveri, jossa siis saan selville minne nuorin sitten menee 2 vuotista eskariaan opettelemaan ja milloin voi käydä tutustumassa ja miten tutkimukset sitten tästä eteenpäin menevät...

Seuraavalla viikolla minulla alkaa se työkkärin määräämä kurssikin, jos en siis ole vakituisessa työssä vielä tuolloin, tosin ei ole ollut kyllä työpaikkojakaan joihin hakea ja joka minulle olisi sopiva ala, joten sijaisuudet jatkuu ainakin vielä ja sitten työkkärin kurssilla on oltava 5 pvää... no josko siitä sitten olisi hyötyäkin.

Nyt kuitenkin muhin hommiin kuten nukkumaan...