Kyllä on ilkeetä tää murkkujen vanhempana olo välillä... kaikki suunnitelmat taas uusiksi murkkujen takia.

Ei me sitten voidakkaan toteuttaa juhannus suunnitelmia kuten oli aijottu, koska eräät eivät voi lähteä kaupungista ja kotoaan edes yhdeksi päiväksi.

Yksin kotio yrittivät muka jäähä, tai tässä tapauksessa kahdestaan, meidän perheen pahimmat riitapukarit muka kahden yön yli, ei ikänsäkkään perusteella ole mielestäni järkevää, eikä lainkaan mukaan oikein jättää heitä niin pitkäksi aikaa yksin.

Tai en nyt varma iästä ole mutta 15v ja 13v ei mielestämme ole vielä kypsiä olemaan yksin kokonaista vuorokautta tai jopa reilua vuorokautta, muksuthan perustelivat asiaa minulle ja miehelleni sillä että KAIKKI MUUT kaverit on kuulemma olleet jo ilman vanhempiaan kotona jopa osa parikin päivää!

Meidän mielestä se on väärin ja sitten, kun emme itse halua jättää heitä niin molemmat murkut on niin helkkarin vihaisia ja kiukkusia sitten kokoaika.

Sekin on yksi syy, että venhemmalla neitilla on jo poikaystävä ja en luota että eikö hän olisi sitten myös täälä, joten sekin on yksi syy, ettei yksin jäädä kotiin...

Aluksihan oli suunnitelma, että menemme maalle anopille yöksi, mut ei sitten yötä voida olla kun ei kaikki suostu lähtemään sinne...Joten käydään siellä vaan pikaseen ja sitten kotio takasin...no ei se tuleehan näitä juhannuksia vielä muulloinkin.

Ärsyttää vaan ettei mikään nykyään sovi koko poppoolle aina on joku vastaan jotain.