Tällainen valmistui tällä kertaa vaateompelussa :)

1317234159_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mietinkin jos niitä tekisi ihan useammankin kappaleen, oli lasten mieleen kovasti.

Meillä oli tänään se iso koe myös, ja todellisuudessa koe oli älyttömän helppo siihen nähden, mitä opettajat antoivat ymmärtää, sanoivat vielä, että lukekaa sitten varmasti kunnolla, jos ette pääse läpi, niin seuraava uusinta on seuraavana syksynä, eikä kokeen reputtaja siis valmistu!

No todellisuudessa pelkäsimme kavereiden kanssa et jos se oikeesti on joku ihan hirveä ja teoreettisesti vaativa ja luimme hullunlailla tunteja kokeeseen, no koko teoria osa oli rastita oikein tai väärin vaihtoehto ja matemaattisessa palkanlaskenta osassa oli vain 4 laskua ja nekin oli koko kurssin helpoimmat, paitsi yksi jossa laskettiin ylityötunnit ja niiden mukaiset palkat, se oli hieman jo vaativampi laskutoimitus...

Minä nimittäin olin lukenut ihan liikaa, koska itse luin vielä unissanikin kokeeseen koko yön, tosin siinä muodossa, että pelasin muka muksujen kanssa pleikkarilla peliä jossa oli kysymykset ja jos ei vastannut ei päässyt eteenpäin ja jos vastasi väärin joutui pelin alkuun... joten huomasin ainakin lukeneeni reippaasti kokeeseen :)