Pikku miehellä oli tiistaina lääkäri ja saatiin huonoja uutisia...nuorimmalla on toinen käsi ollut välillä oudosti kipee vasrsinkin sen jälkeen kun on isompien sisarustensa kanssa tapellu,niin sielläpä sit selvisi syy käsi kipuihin sekä taas huonosti nukuttuihin öihin...

Nuorimmalla on synnynnäinen vika vasemmassa kädessään,onneksi poika on oikea kätinen...

Kädessä olevat nivelsiteet,on liian pitkät ja näin ollen, jos esim tappelee isomman sisaruksen kanssa vaikka lelusta ja isompi kiskaisee lelun pienemmän kädestä niin käden luu/nivel venähtää tai jopa menee sijoiltaan hetkeksi ja onneksi palautuu itekseen takaisin paikalleen,aiheuttaa tietty kipua hetkellisesti.

Sitten käteen kokeillaan ensin fysioterapiaa ja jos se ei auta ja käsi rupeaa oireilemaan useimminkin niin ainoa lopullinen hoito olisi sitten käden leikkaus,johon emme mielellään ala, ellei sitten ole todellinen pakko ja oireile jatkuvasti.

Niin ja sitten se toinen syy jonka takia ei nukuttu taaskaan oli tietysti molemmissa korvissa oleva korvatulehdus... :(

No nyt on jo kuurikin syöty ja ehkäpä se menee suosiolla nyt ohi,eikä uusi.

Tänään on myös isompien lasten joulujuhla, jonne isäntä meni kuvaamaan ja kattomaan lasten esityksiä ja minä jäin nuorimman kanssa kotiin,nyt hän katseleekin tuossa ihan innoissaa padingtonia.

Huomenna jatkuu myöskin joululahjojen ostosreissu...

Löytyyköhän enään mitään järkevää...

Niin ja tänään oli nuorimmainen mun ollessa töissä vetänyt jossain vaiheessa akvaarion suodattimen johdon seinästä ja eipäs se ole suodatin suostunut toimimaan...no pitää vielä uudelleen kokeilla...se on nimittäin pottuillut joskus aikaisemminkin samalla tavalla.