Niin tänään olimme siellä sairaalassa käymässä, ensin tapasimme hoitajan joka otti pojan mitat ylös ja kyseli onko vanhempien ja pojan aikaisemmat tiedot edelleen samat, mitä heillä siellä kortistossa luki.

Selvisi, että poitsu on kasvanut pituutta n.0,5cm/kk viime mittauksesta ja sitten, että paino olisi pudonnut n.300g... Sanoi että hoikka on poika, mutta sitähän tuo on ollutkin.

Sitten tapasimme lääkärin joka tietysti kanssa kyseli kaikkee pojan kasvuun ja kehitykseen liittyvää jne...sitten ehdotti paria uutta tutkimusta joissa voitaisiin pojan kanssa käydä.

Lääkäri tutkimuksessa myös selvisi että kitarisat ovat kasvaneet takaisin... :(

Sosiaalityöntekijä kertoi meille, että voimme alkaa hakea kohta pojasta vammaistukea, joka ennen ollut myös nimellä sairaanlapsen hoitotuki, hän puhui ja kyseli myös muista pojan mahdollisiin tutkimuksiin liittyvistä menoista ja tuki asioista, että mitä korvauksia saa kelasta jne, jos joihinkin erillasiin terapioihin ja sellaisiin pojan kanssa joudutaan.

Viimeisenä sitten oli toimintaterapeutti joka tietysti kanssa kyseli kaikenlaista pojasta ja sen tekemisistä ja muusta...sitten nuorin leikki hetken ja teki tehtäviä hänen kanssaan ja toimintaterapeutti tuli siihen tulokseen, että hän haluaisi poikaa hieman vielä tavata.

Lääkäri reissu matkoineen kesti 8.30-14.30 välisen ajan...sitten sain puhelun ja työkeikan vielä pariksi tunniksi iltapäivästä eli töissä olin vielä lääkärireissun jälkeen 14.40-17.00.

Huomisesta ei vielä tietoa...

Mutta nyt nukkumaan kerran koko muukin poppoo nukkuu jo tässä kämpässä...