Näin se vaan aika kuluu... enään ei ole edes sitä kahta viikkoa tuohon jouluun jota meillä lapset niin innolla odottaa.
Melkein kaikki lahjat on tehty tai jo hommattu,muutamia soittoja on tullu sukulaisilta että mitäs on ollu lapsilla toiveena ja jokos on tiedossa milloin tuo kuuluisa lahjojen vaihto tapahtuisi?
Meillä on lähi suku jo sen verran iso että lahjat pitää olla 10 lapselle ja sitten mitä itse yleensä tehty aikuisille.
Joskus tosin laiskuuden iskiessä tai ajan puutteen takia on tullu ostettua aikuisille se kuuluisa suklaakonvehti rasia.
Ajatellen että siitähän tykkää kaikki vaikka tosi asiassa niin ei välttämättä ole.
Tai saattaa olla jonkinmoista allergiaa, kuten meidänkin vanhemmalla pojalla on pähkinä allergia ja montakos suklaa konvehtia löytyy ilmän pähkinää???
No tosi asia on tietysti se ettei kaikki voi allergiasta tietää eikä ole väliksikään.
Mutta kaikin puolin ollu mukava viikko taas töissä kuten kotonakin.
Vanhemmalla pojalla on menny niin kivasti erityis opettajan kanssa että pääsee seuraavaksi viikoksi ihan normaaliin kouluunsa luokkansa mukaan.
Joka on erityisen onnistunut juttu koulu ongelmiensa takia...tai oppimisessa ei minkäänlaista ongelmaa vaan käyttäytymisessä ryhmässä...
Kuitenkin on nyt hienosti sujunut viimeiset 2kk ja siksi taas uusi kokeilu koulussa.
No viimeiset lahjat mennään hakemaan vissiin nyt viikonloppuna joka on todella mukavaa puuhaa...
Saatiin nuorimmalle lääkekorvattavuus ja vammaistuki päätös koskien nuorimman astmaa joka on erittäin mukava uutinen hieman ikeimpien asunto uutisten jälkeen...edellisestä asunnon omistajasta ollut melkoisesti haittaa ja pahaa mieltä tai ei edes omistajasta vaan hänen jälkeläisistään tai heidän puolisoistaan.
Vaikka asiat eivät heille kuuluisikaan,en ymmärrä miten jotkut ihmiset voivat olla niin omahyväisiä ja perinnön kyttääjiä että pitää sitä edellisiin vuokralaisiin purkaa,meidän lapsi on kuitenkin sairastunut homeen vuoksi mahdollisesti pysyvästi ja sitten meillä pitäisi muka maksaa heille kaikkea vaikka vuokra isäntä on sopimukseen laittanut nimensä että saamme muuttaa ilman irtisanomis aikaa ilman seuraavan kuun vuokran maksua... mutta olkoon tuo asia mun osalta valitettu täälä nyt loppuun!!!
Anteeksi jo kirjoitus on hieman repaleinen ja outo, oon vaan hiukka väsynyt töitten jälkeen ajatukset pätkii :D
NO PÄÄ ASIA ETTÄ TÖISSÄ ON KIVAA!!!