Niin täälä on meidän molemmat tytöt ovat vanhentuneet tässä kuussa toisella nyt siis ikää 13v ja sitten toinen 10v ja sitten tänään piti viettää 13v synttärit ja huomenna piti olla toisen neidin 10v synttärit.

Tottakai kakut on jo leivottu koska synttärit piti alkaa klo:17 no eikös sitten pari tuntia sitten alkanut nuorin oksennella ja on nyt sitten oksentanu 5 kertaa...reilun 3 tunnin aikana, ei hyvä!

Laittelen myöhemmin kuvia tänne mitä ollaan tehty ja kuvailtu, koska niitä on taas kertynyt ,melkoisesti.

Kuulin viime viikon alussa myös ihania uutisia yhdeltä siskoltani että hän vartoo vauvaa <3

Toivottavasti kaikki menee hyvin hänen odotuksessaan...

Me olimme nuorimmaisen kanssa eilen myös siellä aivosähkökäyrätutkimuksessa, se meni paremmin mitä edes osasin odottaa...vastauksia saamme odottaa siitä ties kuinka kauan, ainakin viikko menee ennenkuin kannattaa edes odottaa vastauksia.

Pian pitäisi tulla myös jo tietoa saammeko me nuorimmaisesta sitä vammaistukea ja onko se minkä verran kuukaudessa...

Työ juttuihin ei pahemmin muutoksia, mies on henkilökohtaisena avustajana aloittanut viime kuussa ja sitten mulla on viimeksi ollut sijaisuus työkeikka 4.5 seuraava työkeikka on sitten seuraavan viikon keskiviikkona ja ennen sitä tiistaina on vanhemman pojan leikkaus.

Hänellä on siis se tyräleikkaus tiistaina ja toivon mukaan olemme siihen mennessä parantuneet kaikki tästä mahataudista...

No nyt lopettele ja alan lataamaan niitä valokuvia koneelle :)