Niin tänään kävin jouluostoksilla kuten aijemmin laitoin ettei ollut palkkaa tullut niin nyt se sit oli tullut ja tosin kyllä menikin, ei sitä kamalasti 3 päivän aikana ehdi palkaa saada, eli kun käy ruokaostoksilla 6 henkiselle perheelle ja sit ostaa muutaman lahjan niin kyllä on äkkiä alle 140€ kadonnut...

Miehelle ostin neulepaidan ja pitkät kalsarit, vanhemmalle neidille löytyi villapaita ja petshop päiväkirja kynällä ja teroittimella sekä yöpaidan, vanhemmalle pojalle ostin pokemonin ja muutman semmoisen missä on joku tulivuori jonka sisältä paljastuu erillaisia dinosaiuruksia, ja nuoremmalle neidille horseland setti ja hellokitty yöpuku.

Nuorimmalle pojalle ostin pyjaman, muumi kitaran oikeilla kielillä sekä työkalupakki jossa nyt sitten on pojan kaipaama vasara...Varmaan vuoden verran on vasaraa pyydellyt, mutta nyt vasta löytynyt semmoinen joka tuon ikäiselle sopii.

Muutamia dvd:itä on myös hommattu ja ne ovat pian tulossakin,eli jouluksi pitäisi vielä keritä perille, jotka sitten annetaan yhteiseksi kaikille lapsille.

Siskoni lapsille en ole vielä keksinyt mitään mutta vielä sitä alkuviikosta ehtii...

Muutamat kaulaliinatkin on vielä menossa lahjoiksi en ole niitä vielä paketoinut,koska meillä loppui lahjapaperi kesken, lapset sitten olivat myös jotain hommanneet ja paketoivat niitä toisillee piirrustuspaperiin jonka koristelivat itse, ja jos paperi oli liian lyhyt niin siitähän sai pidemmän teipin avulla...

On kuulkaas persoonallisia paketteja meillä jouluna jaossa,semmoisia papereita ei toisten lahjoissa olekkaan :D

Joulukortit vein viime viikolla suurimman osan mutta eilen lähti viimeiset kortit vielä matkaan loppui nimittäin joulupostimerkit kesken kun aattelin että eiköhän ne 20 korttia piisaa mut toisin kävi muutamam meni sen yli joten uuden reissun postiin tein.

Mulla oli tarkoitus pyytää 18pvä vapaaksi töistä mut en nyt sitten kehtaakkaan pyytää kun pomo oli sille päivälle suunnitellut liikkeen 3v kahvitusta, joten hulinaa olisi enemmän kuin ennen eli olen silloin sit kiltisti töissä apuna.

Tai työssäoppimassa mä nyt virallisesti olen eli vahtija on selän takana ;)

Muuten yleiseen kuulumisiin niin mies oli tänään vanhemman pojan kanssa jääkiekkoturnauksessa ja hyvin oli kuulemma mennyt oli oikein valmentaja miehelleni tullut poikaa kehumaan ja yhden maalinkin oli poika aikaiseksi saanut siellä.

Huomenna on ohjelmassa semmoista että mies lähtee vanhimman pojan kanssa siskonsa vauvan ristiäisiin ja menevät meidän autolla, jonne menee mukaan anoppi ja appiukko sekä miehen toinen sisko, ja minä sitten näiden kolmen muun muksun kanssa menen joululahja messuille anopin autolla anopin auto on 4 hengelle ja siksi me menemme sillä ja mies meidän autolla.

Meillä on pakko mennä tuonne joululahja messuille, kun meidän vanhin neiti ja nuorempi neiti on siellä esiintymässä, muuten olis varmaan jäänyt koko joululahja messu väliin mut nyt sitten on "pakko" mennä.

No kaippa siellä saa sen aikaa tuon pienen täystuhon kanssa oltua ettei se kamalaa tuhoo saa aikaan,,,jos ei muuta niin sylipakko sitten käyttöön ja jos huutaa niin sit pitää vaan lähtee ulos sen kanssa sieltä missä tytöt laulaa... En tiedä pystyykö edes valokuvia napsimaan jos on pikkumiehen kanssa kahden katsomassa.

Mutta hyviä viikonloppuja kaikille lukijoille!