Tänään työpaikalle tuli luokanvalvojan ja minulla oli asiakaspalvelun ja myynnin näyttö...

Sain kaikista osaalueista kiitettävän arvosanan :D

Luokanvalvoja kehui minua kovasti ja oli erittäin tyytyväinen työskentelyyni kassalla ja hevi-hyllytyksessä, kehui kuinka olen asiallinen ja osaan olla erittäin kohtelias ja osaan puhua asiakkaille kuten kuuluu, eli osaan puhua teititellen vanhemmille ja ns. nuoremmille sitten nuoremmille sopivalla kielellä :)

Joten olen itsekkin tilanteeseeni todella tyytyväinen opettaja sanoi että on minusta myös ylpeä että olen saanut ihan työpaikankin osaamiseni takia.

Sitten vanhemmalla pojalla oli maanantaina luokkaretki ollut särkänniemen delfinaarioon ja sitten olivat käyneet myös jossain muualla...

Sitten tänään oli vanhimmalla neidillä luokkaretki, he olivat käyneet jossain kaatopaikalla ja sitten vapriikin museossa, ja oudointa on että oppilaiden evästauko oli pidetty kaatopaikan tiloissa ja että juomia ei ollut oppilaille edes tarpeeksi, ajattelin siitä hieman kyllä valittaa että vanhemmilta peritään maksu retkistä eikä kaikille oppilaille edes riitä eväät!!!

Nuorimmaisellakin oli ollut retki hoitopaikasta särkänniemeen ja sitten meitin pienimies otti ja karkasi hoitajan silmistä vessareissulla, mutta oli onneksi mennyt toisten mukaan jatkamaan retkikävelyään joten hukassa mutta ei hukassa kuitenkaan...

Oli siis ollut oman pääporukan mukana vaikka ei oman hoitajan mukana ollutkaan.

Eli hoitajakin selvisi tilanteestya vaan säikähdyksellä...tosin pitäisi hoitajankin pitää silmällä koko porukkaa paremmin ettei yksi pääse livahtamaan omille teilleen vessa reissulla, olisi tarvinnut siis varata porukkaa vähintään 2 hoitajaa per/ryhmät.

Nuoremmalla neidillä on kouluretki vasta 30.5 ja he menevät automuseoon...