Niin se vaan aika kuluu ja neitin 10 päivän leiri alkoi eilen.

Eka päivä oli kuulemma sujunut hyvin ja hän kertoi ettei siellä ollu entuudestaan ketään tuttuja tyttöjä, muutama poika oli samalta koululta, että edes jonkun tunsi ja yksi isosista oli kuulemma antuudestaan tuttu teatteri harrastuksen kautta :)

Neiti myös puhui että heillä pitää opetella leirin aikana 6 ulkoläksyä ja se on meidän neitille kyllä vaativaa, hänellä on semmoinen oireyhtymä, joka heikentää kuullun ymmärtämistä ja muistamista, joten haastavaa on opetella noin monta juttua etukäteen, tai onhan siinä pari jotka se on melkein jo muistanutkin,mutta ei ihan tarkasti.

Joten ei vielä eilen saanut suoritettua mitään, onneksi on vielä aikaa.

Omiin vointeihin sen verran, että särkee vähän joka paikkaa vaikka ei särjekkään, semmosta ihan ihmeellistä "haamusärkyä", mistä lie johtuvaa välillä juilii päätä ja välillä selkä ja hartiat tuntuu olevan kipeät, en kuitenkaan ole mitenkään rasittanutkaan ihmeemmin niitä, että mistä lie tullut.

Taas sataakin, joten ei tuonne uloskaan kiinnosta lähteä taaskaan.

Joten jos sitä elokuvia kahtelis muksujen kanssa tänään :)

Eilen katselimme yhdessä kahden nuorimmaisen kanssa Ankronikkaa :D ja pakko myöntää tykkään itsekkin niistä edelleen ja onhan se ollu jo mun ollessa nuorempi yksi lempi ohjelmiani, kuten muutenkin Aku ankka ja Mikki Hiiri jne jne...

Yksi Ihanimmista ja mieleen painuvimmista elokuvistakin läytyi eilen HDFIN sivustolta, nimittäin Yksi lensi yli käenpesän!

Siinähän näyttelee Jack Nickholsson ja elokuva sijoittuu mielisairaalaan.

Se luetaan sillä sivustolla ainakin kohtaan draama.

Sen kattelen tässä jossain vaiheessa lähiaikoina, tosin lasten kanssa sitä en katsele ellei sitten meidän vanhin neiti tai poika halua sitä katsella, nuoremmille lapsille en sitä vielä näyttäs.

Tässä vaiheessa pitäs mennä aamupalalle, kun nuorimmainenkin heräs.