Juuh nyt on pari päivää ollut mun äite meillä kyläilemässä...

Mahataudit alkaa olla voitettu,mutta ei nuorimmalla vieläkään kokonaan ole maha kunnossa...ihmettelen vaan että kauanko se aikoo kestää, nyt kestänyt jo 9 pvää.

Ei onneksi niin pahana että pitäisi nesteytystä harkita taas.johan siellä 7pvää sitten oltiin.

Perjantaina äiteni siis tuli illalla klo:22 tienoolla, ja mieheni oli silloin vanhimman pojan kanssa anopilla yötä ilmeisesti appiukon kansa olivat saunoneet...

No lauantaina mies tuli kotio pojan kanssa jossain klo:12 tienoolla tai hiukka jälkeen sitten lähdimme äiteni ja tyttöjen kanssa kaupaan, käytiin lähimmässä vaate kaupassa ja äiteni osti tytöille myöhästyneet synttäri lahjat ja nuorimmalle ostettiin myös sandaalit, kun hän ei semmoisia ennestään omistanut... tai ainakaan ei mistään löytynyt mitään helle kenkiä.

Kamalan kuumaa keliäkin ollut paitsi tänään...

Mutta siis takas eiliseen... kauppa reissun jälkeen lähdin äitini kanssa ensin äitini pois nukkuneen sedän vaimolla käymään, kävimme samalla reissulla myös äidin tädillä ja mummoni sekä enoni haudalla, veimme sinne kukkasia äitini kanssa.

Sitten poikkesimme vielä katsomaan millaisen auton äiteni on astanut, hän osti sen tätinsä mieheltä, joten ei ollut ennen eilistä koko autoa edes nähnyt ja eilen sen siis vasta ostikin.

Hieno sininen auto se oli...

Sen jälkeen tulimme kotio jossain klo:19.40 tienoolla.

Tietty pikkumies sitten ylöllä oksensi kerran ja sen jälkeen kyllä nukkui aamuun ihan hyvin...

Nyt olen sitten ite kanssa ollut huono nukkumaan kun on siitepölyä jos millaista liikkeellä tai ainakin allerginen nuha vaivaa taas ihan kiitettävästi ja toinen mikä iltaisin on joka valvottaa niin tietty nyt myös nyt äiteni seura mutta nuorimman kanssa olleet alku vaikeudet.

Leikkuu poisti ne kaikki, mutta nyt ongelmani on sitten se kun poika nukkuu niin hiljaa ja rauhallisesti että katson vähän väliä että kai se hengittää, liikkuuko rintakehä ja jos se liikkuu näkyvästi jatkan torkkumista horroksessa ja jos ei liiku niin että kunnolla näkisin että hengittää, niin minun on noustava ylös ihan katsomaan viereen ja joskus jopa kokeiltava että poika tosiaan hengittää kun ei liiku ja heilu, potki tai läpsi mitään ja nukkuu rauhallisesti ja tyytyväisenä.

Olenkin miettinyt että kauanko se kestää ja mitä asian eteenpitäisi yrittää tehdä ettei jatkuva ylivarovaisuus ja vahtiminen menisi liian pitkälle...

Jotenkin tuon kanssa on oltava koko aika varuillaan.

Äiteeni palaten sen verran että hän lähti tänään tampereelle katsomaan isäänsä sairaalaan, joka on jonkinmoisessa kuntoutus sairaalassa.

Tulee meille tänään vielä linja-autolla johonkin aikaan,ei vaan tiedetä että mihin aikaan se johonkin aikaan on...

Mutta kivaa viettää hänen kanssaan oikeesti aikaa, kun yleensä on vaan kamala kiire joka puolelle kun hän on käynyt.

Eilen nuorin katseli kirjaa jossa oli auto ja 3 ihmistä autossa ja tuli kertomaan minulle että "Äiti katso tässä on äiti, minä ja mummi, me mennään hetkelle mun omalla autolla"

Kivaa kuulla että hän menisi vain minun ja mummin kanssa retkelle, kysyin sitten kuitenkin että "missä muut on" niin nuorin vastasi "ne voi olla isin kanssa kotona."

Nyt taas muihin puuhiin, kun muksut huutaa koneelle piirtämään.