Juu ei ole parempia ilmoja edes näkökentässä kun taivasta kattelee...harmaata ja märkää vaan...

No ei se auta, kuhan jossain vaiheessa edes alkaa lämpiämään, että istutukset pysys hengissä ja ehkä jopa saisi niistä jotain, salaatti ja pinaatti tykkää näilläkin ilmoilla kasvaa, mutta tomaatti ja paprika ei kovin innoissaan näytä olevan, aikas kitukasvuisia edelleen ja kelit ei kyllä auta asiaa.

No jos niitä ei mitään saa niin ei voi mitään, yritetty on ainakin :)

20 ja 21 päivä oltiin tosiaan anopilla käymässä, ja pääsimme sinne siksi, että anoppi halus maksaa bensat sielä käynti reissuun 21 pvä, muuten ei olis ollu varaa siihenkään.

Nyt alkaa selvästi tuntua tää rahan katkos... eniten mietityttää vanhimman neidin rippijuhlat, että onko sitä rahaa tullu mulle vielä silloinkaan...ilkeetä tämmönen epätietoisuus.

Eilen illalla ennen nukkumaan menoa kävin kattelemassa josko jo jotain uutta lukisi työkkärin tai kelan sivuilla, no kelan sivuilla pääsin täyttämään työkkärilapun, mutta sitten työkkärin sivuilla luki kuitenkin, että työnpäättymisestä tehtävä selvitys,omasta näkökulmastani asiaan, ja sitten siellä luki että selvitys annettava 14.7 mennessä.

Joten onko se nyt sitten niin, että asiaa ei ennen sitä edes käsitellä vai onko mahdollisuus saada työttömyyskorvausta vaikka selvitystä ei ole käsitelty?

Luki siellä myös, että joku harkitsee korvauksen keskeytystä käsittelyn ajaksi :(

Todella tympeää,ettei mistään voi olla varma, ei ole kesäkuun palkastakaan kuulunut mitään...

Ex-pomoltani olen kyselly palkan perään, mut mitään ei ole vastannut, vaikka olen nyt 2 eri kertaa kyselly...

Ei kovin kauaa 6 henkinen perhe +koira elä ilman rahaa... et jostain olis hyvä saada jotain edes, tuntuu, että nykyään kun menet töihin, niin siitä rangaistaan jollain tapaa, kun sen jälkeen kaikki raha asiat menee perseelleen aina joksikin aikaa!! ei kivaa!!

Mutta jos se vuodatus olis nyt tällä kertaa tuossa...