Poika kävi tosiaan siellä lääkärissä ja selvisi että vanhimman pojan leikkaus sijoittuu jonnekkin toukokuun tienoolle ja sitten olisi vähintään 2 viikkoa oltava taukoa urheilussa... mies naureskeli ja sanoi että poika pitäisi varmaan sitoa kiinni ettei pääse hyppimään seinille liikunta kiellon takia.

No voihan se olla että leikkuun jälkeen on sen verran kipeäkin ettei se liikunta heti maistu.

Olen käynyt nytten 3 päivänä lenkillä lasten kanssa kun ei ole muita joiden kanssa tällä hetkellä lenkkeilis ja yksin en yleensä lähde, se on paljon kivempaa jonkun kanssa kuin yksin.

Olen koristellut lasten kanssa myös pajunoksia, ja he sanoivat että menevät tuttaville virpomaan...

Nyt tosin kävi sitten niin että 3 nuorinta virpoo ja vanhin parantelee itseään, vanhin neiti on aina ollut sellainen hepene tyyppi, kaikki vaatteet valitaan sen mukaan mikä on in ja näyttää hyvältä, ei ole väliä onko talvi, kevät vai kesä, niin hepenet päälle.

Neiti oli sitten lähtenyt miehen ja minun huomaamatta ulos kaupungille kavereiden kanssa sellaisilla leggins nylon housuilla joissa, oli kuulemma välihousut sentään alla, mutta nyt siis 38 asteen kuumeessa.

Eilinen ampumavälikohtauskaan ei ole lapsia tänään enään niin puhuttanut, joten toivon mukaan heille ei ihan hirveitä traumoja tästä ampujasta jää,kamalinta oli se että meidän vanhin neiti tunsi tämän ampujan tyttöystävän ja tyttäreni paras ystävä sattui olemaan juuri siellä luokassa jonka oven läpi ampuja oli ampunut, joten se on yksi syy minkä takia tapaus koskee häntä enemmän kuin muita lapsiamme.

Vaikka itseä tosin mietityttää tuo kouluihin laittaminen taas enemmän kuin ennen...

Maanantaina nuorimmaisella tosiaan taas sairaalassa käynti ja aikaa käskettiin lapussa varata ainakin 5 tuntia, joten ihana lääkäri päivä tulossa...

mutta nyt nukkumaan josko toi päänsärky jälleen sitten hellittäisi, eihän sitä ole särkenyt kuin 12.3 lähtien :(