Juhliin valmistautuminen alkoi aamulla 6.30 tienoolla, oli kuule hiustenlaittoa ja meikkausta jne... se kun 6 henkinen perhe valmistautuu juhliin kestää aina :D

Rippiläisen piti olla kirkolla jo klo: 8.45 ja sinne hän ehti mainiosti, ite menimme kirkkoon sitten 9.30 tienoolla, että päästiin eteen istumaan, tai no ei ihan eteen koska ekat 2 riviä oli varattu rippikoululaisille ja heidän leirinsä isosille.

Itse toimitus kesti n.90min ja nuorimmaisella alkoi tehdä tiukkaa jo ennenkö toimitus pääsi alkamaan, koska ei olisi malttanu istua hiljaa paikoillaan.

Onneksi muutkin sukulaisemme pääsi kirkkoon ja annoimme nuorimmaisen sitten mennä tätiensä kanssa yläparvelle kirkossa ja se oli sitten jännä paikka :)

Sieltä poika katseli alas ja oli loppujen lopuksi tyytyväinen ja sanoi jopa, että kirkossa olikin kivaa :)

Kanttorikin onnistui möhlimään siellä juttuja, tyttäremme piti pitää jonkinlainen puhe toisen tytön kanssa, toinen aloitti ja sitten, kun meidän tyttären vuoro oli alkaa lukemaan niin kanttori päättikin, että puhe olis siinä ja alkoi soittaa musiikkia eikä tyttäremme sitten päässytkään pitämään puhettaan...

Konfirmaatio tilaisuuden jälkeen otettiin tyttärestä muutama valokuva kirkon edessä ja sitten lähdimme kohti juhlapaikkaa... sinne piti ajaa 30min ja kaikki onneksi löysi paikalle.

Juhlissa oli rento ja hyvä meininki, pääsin ottamaan ensimmäisen kontaktin jopa tyttären poikaystävän kanssa, koska myös hän saapui juhlaan.

Vaikutti erittäin asialliselta ja mukavalta pojalta oli kyllä melko hiljainen, mutta saattoi johtua siitä, ettei tuntenut juhlista tyttäremme lisäksi oikeastaan ketään.

Tuommoisessa tilanteessa voisin itekkin olla lukossa :D

Tosin en ehkä olis edes uskaltanu lähtee ns. sukujuhliin, jos olisin seurustellu vasta 2kk.

Nyt tuli sen verran harmaata ja jylissy ukkonen jo hetken, että voi olla parasta lopettaa tää kirjoitus tähän ennekö se ukonilma on ihan päällä saakka...