Niin 9 päivä tuli mittariin 29v, eli 30v lähestyy uhkaavaa vauhtia...

Lauantaina olis tarkoitus kai sitten kahvetta sukulaisille keitellä, jos haluavat tänne suunnalle tulla.

Anoppi kävi eilen jo minua onnittelemassa optikon liikkeessä, jossa aloitin sen työssäoppimiseni, kivaa on ollut ja olishan tuola mielellään tänäänkin töissä ollut, mutta laittoivat kotio sairastamaan...

Flunssahan sitä taas on tänne meikäläiseen iskenyt.

No olen sentään saanut sitten laitettua muutaman kirppislapun kirppistavaroihin, kun seuraavalle lauantaille sellaisenkin ehdin varata, eli lauantaina vien sitten kirppikselle myyntiin hirmuisesti tavaraa.

Mietitään vaan, kun taas vaatehuone pursuaa vaatetta, että minne ne kaikki saadaan menemään, ei viitsi roskiinkaan hyvää ehjää ja siistiä käyttövaatetta heittää.

Liian harvoin täälä on noita keräyksiä, jotka lähtee afrikkaan tai muualle ulkomaille, sinne kaikki melkein laittaisin, jos sellainen olis useamminkin, kuin kerran vuodessa, viime vuonna lahjoitin sinne keräykseen kerralla 11 muovikassillista lastenvaatetta ja niistä pusseista vain 1 oli kenkiä, muut ihan siis ylimääräisiä vaatteita, mitä muksujen kaappeihin kertynyt.

Mutta nyt en tämän enempiä kirjoittele vaan lähden nukkumaan, kun väsyttää jo kauheesti vissiin ton flunssankin takia...