Ei ole nämä helteet kivoja enään kun niitä on ihan koko aika...en ole koskaan ollut muutenkaan helle ihminen...

Helteet myöskin aiheuttavat meidän pienelle miehelle jotain ihmeen ihottumaa...pienenpientä punaista näppyä otsassa, kaulalla ja rintakehässä... sitten myöskin pepun ja muunkin alapään seudulla?!?

Onko tuo nyt sitten hikinäppyä vaiko jotain muuta?

Muuten on sentään ollut terveenä astmastaan huolimatta.

Mietinkin tuossa että menenkö lääkärille näyttämään, mutta tyydyn ensin vain soittamaan ja kysymään puhelimitse että miten sitä voisi hoitaa, allergialääkettä kun meillä on kotonakin.

Mutta näin kuuma ja pitkää jaksoa en pidä kivana sitten yhtään... liikkuminen on hiukka helpottunut ja nilkka paremmassa kunnossa jo.

Oliskin tarkoitus tänään mennä metsään katselemaan mistä voisi myöhemmin mennä muksujen kanssa mustikoita poimimaan kun muksut sitä itse haluavat tehdä :)

Ja mikäs siinä kun vaan poimittais oikein paljon kaikenmaailman syötäviä marjoja niin mehua keittelisin taas pakastimeen saakka...nyt nimittäin viime talven jäljiltä on pakastimen mehu varastot tyhjentyneet täysin.

Tällä hetkellä olenkin nuorimmaisen kanssa kahden kotona muut ovat taas uimassa, muutaman kerran päivässä ovat rannalla käyneet...

Siitä tulikin mieleeni vielä, että vein eilen tosiaan kirppispöytiin täydennystä ja tein mukaani aivan mahtavan löydön... nimittäin 20-30kg pelastusliivit vain 10 €, kyllä lähti sen enempiä miettimättä meikäläisen mukaan...

Eilen liiviä jo sitten nuorimmaisella kokeiltiin ja toimi todella hyvin kuten pitikin eli olivat hintansa veroiset :D

Kiitokset vaan hälle joka ne oli kirppikselle myyntiin vienyt, viime keväänähän ostimme nuorimmalle pelastus liivit 5€ mutta ne eivät enään oikein sovi kun olivat 15kg saakka tarkoitetut liivit.

Onhan tuo 20-30kg raja vielä hiukka iso, mutta toimivat silti jo hyvin nuorimmaisen päällä.

Mutta nyt ruoan laitto puuhiin...