Tänään oli se "retki" josta kirjoittelin eilen muistaakseni...

Oli kyllä kiva reissu vaikka kouluun liittyikin tiimin vetäjä oli melko hyvän näköinen nuori mies :D

Kertoili kaikkee hienoa ja kehui opiskelupaikkaa...

Olis kyllä kiinnostavaa varsinkin kun siellä ei ole opettajia vaan valmentajia...ei opettajissa mitään pahaa ole mutta siellä opiskelu oli vapaampaa, mutta varmasti haastavampaa, kun kaikki pitää tiimin kanssa tehdä itse.

Porkkanana opiskelujen hyvin hoitamisessa oli 3½vuoden valmistumisen aikaan vieläpä "maailman ympärys matka" jonka tiimi itse saa päättää ja se kustannetaan oppilaiden opiskelu aikana tienaamilla projekti ja työ rahoilla :D

Työtä tehdään opiskelujen aikana myös ulkomailla :)

Tiedän että minulla se ei onnistuisi tuon matkustelun takia, perheellisenä en usko, että pystyisin olla yht'äkkiä olla ulkomailla töissä vaikka 6kk, jos projeksti kestää sen aikaa..

Tuolta tiimi akatemialta kun poistuttiin linja-autolla niin pääsimme shoppailemaan tunniksi jyväskylän keskustaan kauppakeskukseen... en tosin itse löytänyt sieltä mitään joka olisi tän hetken budjettiini sopinut, joten halpa reissu tuli mun osaltani.

Sieltä sitten suunnistimme Himosloma ky:lle, jossa meille esiteltiin rakennuksia ja kerrottiin mitä he tekevät ja että heiltä voi vuokrata erillaisia lomapaketteja, juhlatiloja ja bilepaketteja.

Sen jälkeen sitten pääsimmekin kotiinpäin linja-autolla lähtemään.

Kotiin kun tultiin niin anoppi oli meillä vanhimman tyttären kanssa ja oli puhetta jos mies menis vanhimman pojan kanssa anopille 2 yöksi ja vanhin neiti menis mun isälle 2 yöksi, kun on tuo syysloma seuraavalla viikolla ja mun kaverini tulisi meille sitten kahdeksi yöksi tuolloin.

Viimeksi katselimme kaverini kanssa pirates of the caribbean 3 osan ja tällä kertaa ehkä on vuorossa jotain muuta elokuvaa... tai sitten kyylätään molemmat taas kumman kaa sarjaa youtubesta :D

Kaverin kanssa itse asiassa katsottiin tänään meillä pari jaksoa ja sitten lähdin hänen kanssaan hänen luokseen vielä ilta teelle, kotiuduin juuri ennen klo:20, joten en kovin myöhään ollut siellä.

Sain kaverilta musiikkia muistitikulleni hänen cd:ltä, joten nyt voi sitten kuunnella koneella taas musaa, kun teen läksyjä.

Eilen illalla tein nimittäin 2.5 tuntia psykologian läksyjä, kuunnellen hänen ennen antamaansa musiikkia.

Huomenna kutsuu taas koulu klo:8.15- 15.00 ja saksan kielenkurssi klo:18-19.30 :)

Mutta nyt taas muut jutut kutsuu ja olihan tässä taas romaania hetkeksi lukijoille , eikös :D