Tänään aamusta kävin sovitussa crp-mittauksessa ja ja perjantainahan se viimeksi oli katsottu...ja eipä suuria muutoksia ollut arvoissa...

Perjataina oli ollut crp31 ja tänä aamuna oli crp-arvot vielä 29, no eipä siinä muuta, kuin lääkärille ja kuuria jatkettiin taas viikolla, alkaa olla useamman vuoden antibiootit pian nautittu kerralla on sen verran montaa kuuria ja eri antibioottia ollut nyt tän taudin aikana.

Mut vielä, kun tiedettäisiin miksei tämä tauti meinaa mennä ohi, niin olisi hyvä.

Sitä, kun ei edes lääkärit ole vielä keksineet, että missä vika.

Olisin saanut viikon taas lisää sairaslomaakin, mutta en ottanut, kun ei ole ollut kuumetta ja koulusta on tullut jo ainakin n.100 tuntia poissaoloa tän keuhkokuumeen takia, pian en edes läpäse ekaa kurssia ollenkaan, jollei kouluun pääse...

Muuten ei omassa olossa ole ihmeempiä huolia, mutta limainen kova yskä minulla on, se on todella karsea ja kova ääninen, ei voi nukkua sängyssä makuu huoneessa yskimisen takia, nuorimmainen herää ja unet häiriintyy koko poppoolla jos minä sinne menen yskimään.

Joten yritän suosiolla nukkua olohuoneessa sohvalla...

Huomennakin on tarkoitus mennä kouluun, tänään koulussa oli elokuvaa ja asiakaspalvelu englantia, huomenna on kuvaamataitoa ja tunne itsesi ja ymmärrä muita kurssi.

Eli mukavat oppiaineet kyllä, eli en viitsi enään pois olla, jos tolpillani pysyn...

Sokereille kuuluu ihan hyvää...kunhan osaa ja muistaa syödä usein ja oikeanlaista ruokaa...