Joo ei se KELA:n homma ollukkaan niin selvä, kuin mulle väitettiin :(

Työkkäri oli kussu mun raha asiat jälleen kerran. ei mitään lausuntoo ollu laitettu KELA:lle vaikka silloin 6.11.2014 soitin sinne ja ilmoittauduin työnhakijaksi!

Ei sit mitään tietoo KELA:lle.

No ei auta kuin ootella, että josko ne joskus laittaa sen tiedon sinnekkin saakka.

Ei tää tietokone aika ole yhtään sen nopeammaksi mitään tehny, tai sitten ihmiset vaan on niin laiskoja lähettään tietoja koneen kautta, että niissä kestää ilman, että postinkaan kautta kulkee.

No ei auta, kuin toivoo, et saisin edes jotain ennen joulu aattoo... on se vaan niin ruhtinaallista saada 224€ ja sitten joutua oottaan seuraavia rahojaan ties kuinka kauan ja kun opiskelun lopettaa ja hakee työkkärille takas niin siitäkin rangaistaan 5 pvän omavastuulla!!!

Eli mitä opimme tästä, jos et vakituista työtä saa niin älä edes yritä,tai siitäkin tulee jonkinsortin sanktiot ja rangaistukset, kun takas työkkärin rahoille siirryt.

Hirveesti kiinnostaa edes yrittää ite mitään, kun aina menee sitten omat raha asiat sekaisin...

Pahiten tietty tässä rahatilanteessa tressaa se, ettei ite voi ostaa mitään, eikä oikein ees tehä mitään, että saadaan muksuille ja itelle ja koiralle ruoka ja kaikki maksut maksettua, kuten vuokra jne...

Joulukin tulossa ja ei voi edes lahjoja ostaa, koska ei ole varaa :(

Pojille ei voitu edes kaveri synttäreitä järjestää, koska ei ollu varaa :(

Ja sitten työkkäri töpäilee lausuntojensa kanssa ei ole kivaa ei!