Juu tänään oltiin pitkästä aikaa perhekahvilassa nuorimman kanssa.

Viimeksi oltiin siellä tammikuussa joten siitä käynnistä oli jo siis pidemmän aikaa...

Aamusta ei millään nuorimmainen antanut pukea oli kokaika kuin joku spagetti makaroni ja ei muka jalat pitäneet yhtään...kerran jopa kaatui suoraan mahalleen ja naureskeli vaan ettei se äiti mulle näitä pue...mut toisin vaan kävi mut kiukkuhuudot siitä sit tuli tottakai.

Kahvilassa oli mukavaa ja tavattiin tuttuja äitejä ja jopa ihan uusikin äiti,tosin hänen kanssaan en vielä oikein juttuun päässyt mutta ehkä seuraavalla kerralla.

Tänään siellä oli myös eräs nainen päiväkodilta laulattamassa ja leikittämässä meitä...tosin en ole koskaan tykännyt pahemmin semmoisesta toiminnasta mutta kyllä se pari kertaa vuodessa on ihan ok juttu...leikin mieluummin muuten lasten kanssa kuin laululeikkejä.

Nuorimmaisella oli muutenkin taas niin kova meno päällä ettei malttanut olla paikallaan sitten niin yhtään...koko aika heilu huita ja roikotti itteään sylissä.

Olis pitänyt vaan saada juosta samanikäisten poikien kanssa käytävää edestakaisin.

Kahvilan jälkeen olin menossa tilaamaan paino/pituus kontrolli aikaa kun meidän nuorin on todella onneton syömään...maitoo sitten menee senkin edestä joka päivä.

Ja nyt ei kuitenkaan poika ole ollut kipeenä...

Paino oli laskenut 300g eli laskusuunnassa mutta oli tullut n 4kk pituutta lisää 5.5cm!?!

Neuvolan täti mittasi pituuden oikein 2 kertaa kun ei sekään meinannu uskoa että ennen hitaasti kasvava poitsu oli nyt kasvanut yli 1cm kuukaudessa.

Olenkin ihmetellyt kun tuntuu yht äkkiä käyvän juuri hommatut vaatteet pieneksi...joten nyt sitten eikun hommaamaan reilumpia vaatteita ettei kaikki jää lyhyeksi heti.

Hyvää viikon jatkoa kaikille lukijoilleni!