Kesäkuun ja heinäkuun aikana on ollut kaikenlaista.

Toukokuussa ei paljoo enää tapahtunut sen jälkeen kun olin kirjoitellut.

Koulut loppuivat ja siis kesälomat alkoivat, vanhin poika jäi luokalleen, eli kertaa 9 luokan, nuorempi neiti sai todistuksen keskiarvoksi 9,4 ja pääsi siis 9 luokalle, nuorin poika pääsi kanssa 4 luokalle, eikä vaihda koulua vaan siirtyy pienryhmästä tavalliselle luokalle tuettuna.

Kaikki pienryhmät kun loppuvat :(

Kesäkuun alussa oli nuoremmalla neidillä ja nuorimmaisella siskollani rippileiri.

Ovat siis saman ikäisiä ja olivat samalla leirillä ja heille pidettiin myös yhteiset juhlat sitten, kun melkein kaikki vieraat olisi olleet samoja.

Suvun ulkopuolisia vieraita oli vain neidän neidin kummitäti, kaikki muut 20 vierasta, oli sitten mun siskot puolisoineen ja perheineen...tosin oli tuohon omakin perhe laskettu mukaan, mutta silsti on aikas iso lähipiiri meillä.

Juhlat sujuivat hyvin.

Sitten olemme käyneet katselemassa live musiikkia Säynäniemessä nyt pari kertaa.

Ensin käytiin katselemassa Harha Tuli nimistä bändiä ja nyt viime perjantaina käytiin sitten samassa paikassa katsomassa Kova Maa nimistä bändiä.

Äite lähti miesystävänsä ja mun nuorimman siskon kanssa reissuun, kävivät hakemassa äiten miesystävän lapsenlapsen kyläilemään ja lomaa viettämään, niin olin sitten nuoremman neidin kanssa koiravahtina sen la-ma välisen ajan.

Tänään menemme sitten nuorimmaisen kanssa käymään leikkimässä äiten miesystävän lapsenlapsen kanssa.

Tulevia suunnitelmia on, että pitäs miehen kanssa käydä katsomassa joku näytelmä teatterissa, mutta varmana menona on sovittu jo 13pvä Rönnille katsomaan Popedaa, Rockwallia ja Harha Tulta.

Mutta nyt taas muitten juttujen pariin...