Hei tuli tässä mieleeni että onko kaikissa posteissa sama viimeinen joulupaketti postitus päivä kun 03 pohjois alueilla on kuulemma joululahjojen viimeinen lähetys pvä, että varmasti on aatoksi perillä niin 18.12-08!
Tuli siitä vaan mieleeni että itse lähetin tänään vasta äitelleni ja siskoilleni ja heidän perheileen postissa paketit.
Onneksi sain ne mahtumaan samaan pakettiin ja menevät samaan paikkaan aatoksi joten saavat kaikki pakettinsa sitten samasta paikasta eikä tarvi enään jakaa sitten myöhemmin toiseen osoitteeseen.
Teimme todella ihanan löydön vahingossa eilen joululahjoja koskien,satuin vahingossa menemään paikkakuntamme pää postiin ja siellä oli myynnissä aivan ihania n.50cm pitkiä nukkeja jotka olivat samalla pyöriviä soittorasioita!!!Katsoin näyteikkunassa olevan posliini,nuken hintaa että 15€ en uskonut vaan marssin sisälle kysymään ja oikea se hinta oli, joten nyt on meidän kummallekkin tytölle semmoiset hommattuna.
Ensin aattelin antaa yhteiseksi sen tytöille ja ostin vain yhden ja kun sitten kerroin asiasta miehelleni niin hän kysyi heti että jos niin edullinen niin miksei hommata molemmille,no soitettiin anopille että voisiko käydä ostamassa semmoisen samalla kun siellä on ja kävihän anoppi ja sanoi vain että osi viimeisen eli eilen oli mun ostoksen jälkeen mennyt loputkin 9kpl ja anoppi sai näyteikkunassa olleen nukan toiselle tyttärellemme.
Voin laittaa joulun jälkeen kuvaa niistä ne ovat todella kauniita,eikä niitä nykyään kaikilla ole.
Tosta tulikin mieleeni että minnehä ovat hävinneet ne disney suklaa rasiat joissa oli samassa soittorasia?
Muistaako muut niitä,niissä oli semmoisia pienia laatta mallisia disney kuviollisia suklaa levyjä sisällä ja sivussa vieteri avain jota kääntämällä se rasia alkoi soida.
Vanhimmalla tyttäremme sai semmoisen joskus 3vuotiaana eli 6v sitten ja enään en ole semmoisia nähnyt.
Olisi kiva tietää missä niitä on jos niitä jostain edelleen suomessa löytyy.