Juuh kuten jo otsikkokin sanoi niin ei hyvältä näytä pojan kouluhommat tuon opettajan kanssa 5 kertaa 3 tunnin aikana käynyt kotona ja sit tietty kyse sattuu vain olemaan numero 2 :sesta...

Niin uskokaa tai älkää niin opettajakin on niin lapsellinen että tappelee 8v pojan kanssa kakkos numerosta? siis hei tässä kohtaa joku mättää aika lailla ei alaasteen ope vpoi olla noin tiukkis että tappelee 2 tuntia koko luokan edessä 8v pojan kanssa ja sit kun poika ei suostu tekemään uuden aikaista kakkosta vaan tekee vanhan aikaisen niin ei sovi ja poika laitetaan koko loppu päiväksi kotio?

Siis ei hyvä tuu tästä vuodesta ei...

Tuo ope on jo aikaisemmin 2v sitten ottanut poikamme silmätikuksi ja nyt kun hän sit palasi äitiyslomalta niin sekun vain jatkuu...

Tuon asian olisi järkevänä ja aikuisena voinut hoitaa myös siten että sanoo pojalle että hyppää se tehtävä ohi ja tee se sitten kotona ja jatkaneet koulun tuntia,mut ei piti alkaa siitä pojan kanssa tappeleen.

Tietoa ja tapauksia 2v sitten ennen tämän open äitiyslomia...

Poikamme oli juuri tuon opettajan takia tosiaan lasten psykiatrisellakin kun ei tullut opettajien kanssa toimeen kun ei luota heihin ja purki heihin sitten suuttumuksensa.

Tämä ope ei päästänyt poikaa koulun näytelmään mutta päästi sen toisen jonka kanssa ongelmat oli poikamme kanssa...ei ole oikeuden mukaista.

Tämä ope olisi jättänyt poikamme pois koulun retkeltä jossa menivät katsomaan lastemme isän näytelmää,tai jättikin mutta isä otti pojan mukaan katsomaan...

Sitten kaikissa jutuissa vain meidän poika on syyllinen ei muitten lapset ja joskus sitten isompi sisko on kertonut ettei asia ollut niin kuin opettaja oli väittänyt.

Joten mielestäni opettajalla on jotain asenne vammaa poikaamme kohtaan koska muut eivät koskaan ole tehneet mitään vain meidän poika vaikka olemme tosiaan myöhemmin kuulleet ettei hän ollut kuitenkaan oikea syyllinen asiaan...

että suututtaa tuommoiset opettajat jotka ovat epäoikeuden mukaisia lapsia ja oppilaitaan kohtaan.

No mieheni ja anoppini sekä mieheni sisko sattuvat kuulumaan sivistyslautakuntaan ja siellä asia otetaan nyt sitten todella esille!

Olisi kiva kuulla jos muilla on ollut opettajan kanssa samanlaisia ongelmia!