Eilen oltiin pitkästä aikaa lylyssä käymässä kirppiskahviossa ja käytiin myöskin toisella kirpparilla, kun miehellä oli perjantai vapaa...

Ja työt jatkuivat onneksi!

Eli seuraavalla viikolla on edelleen töissä että hommia löytyi kyllä.

Eilen tosiaan täytettiin kirppispöytiä ja käytiin sitten anopin luona kalallakin ja niitäpä tuli tunnin aikana 20 kpl mutta ahvenia ja särkiä,tais sattua juuri joku iso parvi nälkäisiä kaloja meidän kohdalle.

Nuorin oli ihan innoissaan kalastamisesta, vaikka ei oikein osaa vielä turvallisesti kalastaa, joten aikaa meni siihen äitillä että piti milloin mistä päin paitaa kiinni ja seurasi että pikkumies pysyy laiturilla eikä putoa...

Mutta kiva reissu oli.

Illasta sitten leivoin taas leipää.

On ollut rahat nyt tiukassa, kun en saa mitään tässä kuussa kerran oon opiskelija, joten jos jotain voi tehdä ite tai halvemmalla on se nyt paikoillaan, joten taidetaan aikalailla mun leipien varassa olla nyt tämä kesä aika, eikä se mitään leipominen on kivaa ja edullista, joten hyvähän se vaan on.

Tänään ollaan sitten oltu ihan kotosalla, likat ovat tehneet kasseja itselleen ja hienoja niistä tulikin, on tää kesä ihanaa yhteistä aikaa lasten kanssa, kun vaan osaa keksiä tekemistä heille ja tietty yhteistäkin tekemistä on kiva keksiä ja tehdä.

Nyt kutsuu sitten ulkoilu jos sade olis jo mennyt ohi...