Aloitampa eilisestä... eli eilen kun menin kouluun niin minulle selvisi heti luokkaan mennessä että on kiva duuni päivä koulussa ja se jonka piti oma yrityksensä esittää onkin kipeenä eikä päässyt ollenkaan kouluun ja sit ope sanoi että mun pitäisi pitää se esitys mun omasta ny yrityksestä, aikaa siihen oli valmistautua alle 15min!?!

Kyllä menas iskee paniikki mutta sit muistin että mulla on se esitys jo valmiina powerpoint esityksenä omalla muistitikullani ja se helpotti mutta uusi paniikki meinasi iskeä siinä tilanteessa kun huomasin että siellä oli juhlasali täynnä tuoleja ja open kuulin sanovan että kohta aloitetaan, vieraiden linja-autot on myöhässä...

Hieman siinä jännitti kun saliin alkoi lappaa ihmistä ihmisen perään...vajaa 100 ihmistä siellä oli ja niille sitten piti omasta yrityksestäni jotain kertoa,jotenkin oudosti sain asian luovittua niin ettei kuulemma esityksestä huomannut että olin kuullut koko hommasta 15min ennen tapahtuman alkua.

Tuo tapahtuma kesti vajaan 3 tuntia ja siellä oli onneksi muitakin puhujia kuin minä :D

Sitten toissa iltaan eli maanantai iltaan, olin poikien kanssa kotona,niin hetki sen jölkeen kun mies oli lähtenyt vanhemman neidin kanssa näytelmäharjoituksiin niin vanhempi poika pelasi jääkiekkoa pihassa ja siten pojan kaverin isä talutti pojan kotiin silmäkulma veressä,poskiveressä ja silmäkulmassa kamala turvonnut 2-3cm patti.

Poika oli livahtanut omin lupineen ilman kypärää pelaamaan jääkiekkoa pihaan ja sitten kaatunut jäälle onneksi oli kaverin isä ollut pihassa katselemassa peliä, hän sitten talutti pojan tosiaan kotiin rappuset ylös ja minä soitin miehelle että poikaa pitäisi mennä käyttämään lääkärissä,no mies palasi ja haki pojan lääkäriin.

No lääkäri oli sitten sanonut että pitää haavaa hautoa silmäkulmasta lumella ja liina siihen päälle se kyllä auttoikin hyvin, turvotus laski suurimmaksi osaksi illan kulkiessa eteenpäin.

Seuraavana aamuna oli kyllä pojan silmä tosiaan mustana.

Nyt silmän luomi on edelleen turvoksissa ja komean violetti ja pelkkä luomi.

Poika tuumasikin itte eilen illalla että silmä on sen näköinen kuin olisi violettia luomiväriä laitettu reilumman puoleisesti luomeen... :D Siltä se kyllä näyttääkin kun violetti on vain siinä alueella jonne luomivärikin levitetöön ainoo vaan että onhan luomi vielä turvoksissa...

Tämän aamun jännitys johtuu sitten sitä että on lasten tulevien koulun opettaja tapaamiset nyt aamusta...2 erikouluun he menevät,joten sitten on myös kahteen erikouluun ja opettajiin tutustuminen.

Täytyy muistaa kysyä miten olisi mahdollista järjestää lasten tutustumis päivä ennen muuttoa tuleviin kouluihin...onneksi lapsilla on noissa kouluissa jo valmiiksi muutama tuttu ystävä.

Joten ei ainakaan käy aika pitkäksi kun tämmöistä "kivaa" jännitystä aina joka päivään on taas mahtunut!