Nuorimmaisen käytin eilen lääkärissä, kun hoitotäti puhui, että on ollut tukkoinen ja yskäinen hoidossa, sekä pojan maha kuulemma ollut sekaisin...no lääkäri sitten katsoi pojan ja sanoi, että korvatulehdus oikeassa korvassa ja sitten virus flunssa, kurkku punainen ja ärtynyt.

Tänään sitten oli nuorimmaisen sairastumisen takia sairaslomalla ihan lääkärin kirjoittamalla ja töihinkin ehdin soittaa aamusta, että olen huomenna tulossa jos ei mitään uutta ilmaannu,no arvatkaas vaan.

Mies tuli töistä klo: 14-15 niin meidän vanhin poika meni ovelle vastaan ja valitteli isälleen päätään ja huonoa oloa, joka yht'äkkiä kuulemma iski ja saman tein poika kiipesi ylös ja meni sänkyynsä ja nukahti valehtelematta minuutissa.

Nukkui reilun 30min ja sitten lähdimme kirppikselle, sinne menimme alun perin vanhimman pojan toiveen takia, että ostaa omilla rahoillaan sieltä aku ankan taskukirjoja ja ostikin 8kpl, todella edullisia oli hinnat, 2.50-0.50€ välillä.

Itse löysin sieltä 2 metallista pankkia, joissa on ihan pieni lukko ja avaimet, ostin myös nuorimmaiselle auton ja paidan kirppikseltä.

Niin ja yhden uuden disneyn kirjankin löysin taas kokoelmaani...

Kirppikseltä löytää kaikkea kivaa, mutta taas juttu karkasi, yht'äkkiä kirppiksellä alkoi päätäsärkeä ja nuha, sekä kamalan kuuma tuli ja oikein sellainen tuskanhiki alkoi virrata, no ei muuta, kuin lääkääriin ja sain sitten loppuviikon sairaslomaa ja minulla itselläni on korvatulehdus ja poskiontelo tulehdus...

Sain siis itsekkin antibiootit ja en voi kuin ihmetellä, miten joku pöpö iskee noin äkkiä kesken kaiken...

Noihin disney kirjoihin vielä, niin olen kirpparilta löytänyt kirjat:

Roopen joulutarina,

Aku mestari kokki,

Akun uima-allas

Hessun unelma ammatti,

Heinäsirkka ja muurahaiset,

Kaunotar ja Kulkiuri,

jne... nuo nyt muistin...

Jos joku tietäsisi mistä saisi halvalla hyväkuntoisia disneyn kirjoja niin olisin kiinnostunut :)