Vanhimman neidin tutkimusten kanssa on ollu ongelmaa, osa syy ongelmaan on kai itella...

Nimittäin mulla ja miehelle olisi pitänyt tulla sairaalaan juttelu aika joka on kuulemma laitettu meille jo huhtikuussa mutta kumpikaan meistä ei ole kyseistä kirjettä tai kuorta nähnyt.

Eilen aamulla sitten meille soitti kiukkuinen sairaala täti ja kyseli miksei olla saavuttu paikalle eikä ilmoitettu ettei tulla, aika kesti nimittäin reilut 4 tuntia...joten olisivat voineet tietty ottaa sille ajalle sitten muita kun oltais ilmoitettu...

Ei meinannut nainen ymmärtää ettei me olla voitu perua aikaa, jota ei olla itse saatu tietoomme...joten puhelimessa oli sitten enemmän ja vähemmän väittelyä, mutta onneksi hän soitti emme me.

Lopulta suostuui uskomaan ettei sitä aikaa ole tullut ja saimme uuden ajan heti  tulevalle maanantaille.

No ei siinä mitään mutta mies on töissä autolla ja muksuilla on alkanut kesäloma, joten piti sitten järjestellä hieman enemmän taas...

Mies menee töihin meidän autolla, anoppi vie minut ja tuo samalla miehen isosiskon meille isompien muksujen kanssa, kun nuorimmainen saa mennä tuolloin hoitopaikkaansa vielä.

Sitten huomenna tulee yksi ystäväni käymään,jonka kanssa ei olla aikoihin nähty.

Hän ei ole käynyt meillä täälä asunnossa vielä kertaakaan eikä tainnut käydä edellisessäkään ollenkaan jossa asuimme reilun vuoden... kävin kyllä heillä silloin muutamankin kerran ettei ihan niin pitkää aikaa kuitenkaan tapaamisesta ole.

On se kivaa että joku pääsee poikkeen nyt kun kerran on mahdollisuus olla tuttujen ja kavereiden kanssa kun kesän jälkeen se ei taas ole ihan niin helppoa järjestää...

Huomenna pitää myös mennäö edelliseen asuin kuntaan laittaa kirppispöytää pystyyn kun ollaan sinne ilmoittauduttu jo viime syksynä kun se meni talveksi kiinni, joten hommia piisaa...onneksi on vaatteet hinnoiteltu jo valmiiksi.

Mutta enempää aikailematta taidan mennä imuroimaan kerran huomenna tulee vieraita...