Siis opiskelujeni suhteen, eli keskeytän ainakin siksi aikaa kun voin jatkaa jos voin jatkaa...

Tänään lähden ystävättäreni luo ja huomenna sitten menemme ammattikoululle aamulla klo:8 ja sitten keskustelen opettajan kanssa jos ehtii, jollei ehdi niin sitten menee keskustelu keskiviikolle.

Joten keskiviikkoon saakka olen ystävättären luona.

Kauheen vaikeeksi on tämmöisetkin asiat tehty, kun on kyse esim. terveydellisistä syistä keskeyttäminen, niin eka pitää kaikilta mahdollisilta tahoilta kysellä miten edetään ja miten sit siitä eteenpäin... jne jne...

Joten en ite enään jaksa soittaa 5 paikkaan, että saan lopettaa opiskeluni, koska ei voi kerran mitään siellä tehdäkkään.

Sen jälkeen aijon ilmoittautua työttömäksi työnhakijaksi ja hakea töitä joissa ei tarvi nostella painavia juttuja jne... sairaslomaa ne ei mulle kaikista hommista kirjoita, koska ongelma on vielä niin pientä ihan normaalissa arjessa.

Eikä ne ehkä vielä näillä oireilla ala ihan nopealla aikataululla leikkaamaankaan, mut nostelut suurkeittiöllä ei tule tällä hetkellä edes kysymykseen :(

Ilosempiin aiheisiin jouluun...

3 joululahjaa on suurinpiirtein valmiina, ja tekeillä /suunnitteilla 24...Joten eiköhän se jo kannata kovaa kyytiä niitä valmistellakkin, jos aikoo itse jotain jollekkin tehdä :)

Uusista valmistuneista jutuista tulee aina välillä sitten kuvaa tänne, mut nyt kaikki valmiit on jo tänne kuvattukkin.