Kotona olemme vappua viettäneet, tänään tosin kävimme anopilla muutaman tunnin kyläilyllä...

Muuten kaikki mennyt ok, mitä nyt vanhimman neidin "teiniys" nostaa päätään joka asiassa ja tämä mun julmettu yskä.

Tuntuu että yskin keuhkot pihalle...

Huomenna on pakko mennä töihin vaikka mikä olisi, kun luokanvalvojani tulee käymään kaupalla sen työssäoppimis jakson takia, eli tuo jotain lappuja kauppiaalle ja sitten minulle jotka liittyvät näyttöön.

Sen takia se olis aika tärkeää olla paikalla kuulemassa mitä luokanvalvoja puhuu...

Mietinkin että saisinkohan lähteä opettajani vierailun jälkeen kotiin ja lääkäriin? vai pitääkö minun olla töissä yskimässä keuhkot pihalle.

Ja tänään meillä kävi myöskin vanhemman pojan "tyttöystävä" ekaa kertaa kylässä... ei kovin kauaa meidän kanssa ollut mutta pojan kanssa hänen huoneessaan kyllä.

Tuohon vanhimman neidin teini juttuihin, niin joka asiasta pitää aukoa päätään... kaikkeen sanotaan vastaan... sitten on kuulemma puhunut poikaystävänsä kanssa kotoa karkaamisesta... jne jne...

Viimeisin niitti oli viime perjantai kun miehellä oli näytelmä harjoitusten viimeinen näytös ja teatteri porukka piti pienimuotoiset päättäjäiset ja sitten neiti oli kaupungilla poika ystävänsä kanssa... no ei muuten mitään mutta kotio piti ensin tulla klo:16 kun olisi pitänyt mennä pikkusiskon kanssa vappuriehaan... no pikkusisko päättikin ettei mene ilman aikuista.

No mies sitten soitti neidille että kotio piti tulla klo: 16 ja neitiä ei näy no siihen tyttö sitten sanoi että on vielä hetken kerran nuorempi ei menekkään sinne riehaan... no sitten mies lähti näyttelemään klo:17.40 ja pyysi että soitan tytölle... no minä sitten soitin neidille 19.00 että nyt kotiin päin.

Neiti katkasi puhelun joka muka katkesi vahingossa ja likkaa ei näy eikä kuulu... minä tietty laitoin miehelle klo:20 jälkeen viestiä että likkaa ei näy vaikka soitettiin ei mitään, sitten odoteltiin ja loppujen lopuksi pikkusiskokin huolestui kun kello läheni 21 että mitä on voinut käydä kun sisko ei ole vieläkään tullut...

No sitten mies soitti minulle 21.20 ja neiti edelleen lietsussa, ja loppujen lopuksi katsoin neidin koulusta saadusta listasta poika ystävän numeron ja soitin hänen äidilleen ja minulle sanottiin että hän lähti juuri kotiin täältä...

Siis klo: 22 kotiutui neiti poika ystävänsä luota ja sitten sanoin että nyt pysyy pari päivää kotona eikä mene minnekkään koska mielestäni alle 12v ei kulje noin myöhään viikonloppuna kaupungilla ja kotiin piti ekan kerran tulla jo klo:16 eikä vielä klo:19 jälkeenkään tullut kuten puhelimessa sanoin.

Hirveetä huutoa ja parkua sitten, kuinka kaikki nyt on äitin ja isän syytä, kuinka vanhemmat on sitten julmia, tyhmiä ja ilkeitä.

Ei lapsi vaan ymmärrä, että vanhemmalla on huoli, että on sattunut jotain pahaa tai joku onnettomuus varsinkin kun puhelin laitetaan pois päältä eikä soiteta ja tulla kuten sovitaan.

Itse laittaisin tuon päivän taas tapahtumiin "ihanat lapsemme"

Lopuksi voisin vielä hehkuttaa, että siskoni lähtee muutaman kymmenen minuutin päästä torniosta meille päin jee!

Edes jotain hyvää tännekkin suunnalle...