Tänä iltana ihana illallisvieraamme palasi ja sain siitä uusia kuviakin, en vain ole vielä siirtänyt niitä koneelle :)

se tämän päiväinen työpäivä meni sit peffalleen en mennyt kuin lääkäriin.

Yht'äkkiä keskustassa ollessa iski kauhea päänsärky oikein sellainen päänsärkykohtaus tuohon leikkuu haavan alueelle joka sitten hivuttautui myöhemmin niskaan ja vasempaan hartiaan särkemään.

Menin sitten lääkäriin ja sain 2 päivää sairaslomaa, tämän ja huomisen, sanoi vielä lähtiessä että jos tuntuu kipeälle tai huonolle vielä torstaina niin sitten hakemaan lisää lomaa... joku ihmeen lihaslukko tuola niskan ja hartian välillä kuulemma on ja jos se ei ala paranemaan, niin voi laukaista kuulemma ilkeämmänpuoleisen migreenin ja pääalueen ja niskan jäykkyyttä.

Eli sit on kaikki lihakset lukossa...joten ei uskalla kauaa katsoa jos se voi mennä siihen kuntoon ettei pää käänny enään sivulle.

No nyt sitten yritetään rentoutua täälä hullunmyllyssä, huomenna on tulossa poikkeamaan myös miehen nuorempi sisko miehensä ja poikansa kanssa.

kaupungilta ostin tänään ennen päänärky kohtausta nuorimmaiselle kengät ja nuoremmalle neidille 3€ hellokitty kaupan ja tavarat sekä hellokitty ja pesukarhu figuuritkin oli mukana, ai niin nuorimmalle löysin myös pluto vhs:n kun meillä sellainenkin laite vielä toimii.

Mutta nyt suihkuun ja lepään ettei toi niska jumitu lisää...